Razer DeathAdder V3 Pro için mouse pad önerisi

Hakan Zengin

Decapat
Katılım
30 Ocak 2022
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Razer DeathAdder V3 Pro mouse aldım. Şu anki mouse padim SteelSeries QCK XXL Gaming (oyuncu) mouse pad. Sizce Razer mouse pad almama gerek var mı? Aralarında fark olur mu sizce?

Oynadığım oyun Valorant bu arada dostlarım. 800 dpi 0.40 sens ile oynuyorum. Bazı yoeumlarda razer mousepad kullanıldığında bariz fark olduğu söyleyenler var. Sizce doğrumudur bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
 
Her ikisi de elimde ve neredeyse aralarında hiçbir fark yok. İkisi de control pedler. Şimdi siz sordunuz diye tekrardan çıkarttım ve hala aynı fikirdeyim .d Ama QCK yıprandıysa tabii ki değiştirebilirsiniz. Bu tür olaylar markaların tamamen oyunudur maksat kendi ürünlerini satmak oluyor. Tamamen strateji anlayacağınız. Yok bizim faremiz bu altlıkta çalışır bizim altlığı alırsanız kusursuz olur son teknoloji lafları fasa fiso... kanmayın derim.

Fps oyunlarında mousepad farkı önemli diye biliyorum ama.
QCK nız var zaten hocam ne gerek var o kadar masrafa ?
 
Her ikisi de elimde ve neredeyse aralarında hiçbir fark yok. İkisi de Control pedler. Şimdi siz sordunuz diye tekrardan çıkarttım ve hala aynı fikirdeyim. D ama QCK yıprandıysa tabii ki değiştirebilirsiniz. Bu tür olaylar markaların tamamen oyunudur maksat kendi ürünlerini satmak oluyor. Tamamen strateji anlayacağınız. Yok bizim faremiz bu altlıkta çalışır bizim altlığı alırsanız kusursuz olur son teknoloji lafları fasa fiso... Kanmayın derim.

QCK nız var zaten hocam ne gerek var o kadar masrafa?

Yoo daha üzerinde kir bile yok tertemiz. O zaman almama gerek yok. Teşekkür ederim bilginiz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı