Razer DeathAdder V3 Pro indirime girer mi?

Sarı siteden az kullanılmış bakın bi günlüğüne alıp satıyorlar. Çok beklemeden alın bu fiyat normal bu fareye, ülkemiz ne yazık ki kötü durumda. 150 dolar satış fiyatı var normalde, sora/atlantis 90 dolardan satılırken onlar bile 2500-3000 lira. Sora 4k aşık atmayı geçtim yakınından geçemez bu arada razer'ın 4k'sının ve hatta 1k'sının. Click latency olarak da piyasadaki hiçbir Çinli üretici yaklaşamaz (Çince bilen biri olarak söylüyorum, keşke atsalar da lojistiği artsa :D). Gpx2 tam bir hayal kırıklığı sebebiyse mekanik/optik karışımı çıkardıkları optik tuşlar. Normal, dandik omronlara göre daha kötü hissettirmelerini geçtim adamlar tepkime hızını daha da yavaşlatmış... İnsan Razer'a yaklaşmaya falan çalışır. Altındaki skatezler hala aynı kötülükte, yan tuşlar hala kötü. Sensör olarak da 2k evet çok güzel olmuş böylece pili çok iyi olan gpx 2k'da bile çok iyi performans veriyor, lakin gecikme olarak hala Razer'a yetişememişler... Ve de bu fare 170 usd olarak çıkıyor... Viper v2 pro/dav3 pro şu an elinize uyuyorsa hala piyasadaki en iyi donanıma sahip farelerdir, lamzu/ninjutso/endgame cart curt tepkime konusunda yarışamaz kendileriyle.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı