Aman alma.Aerox 9 almıştım SteelSeries fakat elime büyük geldi. Şu anda kullandiğim Rival 3 var. Razer alacaktım 2 bin TL civarı o da pilliymiş o yüzden uzak durdum.
Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşnüyordum fakat o da 5 bin civarında cok kararsızım. Coğu Zowie falan öneriyorlar fakat onunda hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o da hemen hemen.
Razer DeathAdder V3 Pro fiyatın da ne yapacağımı bilemiyorum bana ortalama 1000 - 2500 TL civarında mouse önerebilir misiniz 100 200 TL geçebilir ve altıda olabilir baraj o kadar önemli değil sadece 5bin civarı vermek istemiyorum ama.
Razer DeathAdder V3 Pro de top tier 1 de kararsızım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz.
Hocam???Şu dönemde V3 pro alınmaz. Lamzu thorn al.
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
Rival 3 oluyorsa Steelseries Rival 3 vs Delux M800 Ultra - Gaming Mouse Comparison - EloShapesAerox 9 almıştım SteelSeries fakat elime büyük geldi. Şu anda kullandiğim Rival 3 var. Razer alacaktım 2 bin TL civarı o da pilliymiş o yüzden uzak durdum.
Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşnüyordum fakat o da 5 bin civarında cok kararsızım. Coğu Zowie falan öneriyorlar fakat onunda hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o da hemen hemen.
Razer DeathAdder V3 Pro fiyatın da ne yapacağımı bilemiyorum bana ortalama 1000 - 2500 TL civarında mouse önerebilir misiniz 100 200 TL geçebilir ve altıda olabilir baraj o kadar önemli değil sadece 5bin civarı vermek istemiyorum ama.
Razer DeathAdder V3 Pro de top tier 1 de kararsızım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz.
Ona dikkat etmemiştim ozaman bu ikisinden birini alsın 4K alıcıları ile beraber alabiliyorsa.Hocam???
Büyük geliyor eline.
Rival 3 oluyorsa Steelseries Rival 3 vs Delux M800 Ultra - Gaming Mouse Comparison - EloShapes
M800 ultra.
Hocam bunlara da bütçe yetmiyor.Ona dikkat etmemiştim ozaman bu ikisinden birini alsın 4K alıcıları ile beraber alabiliyorsa.
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Darmoshark M2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Arkadaşı biraz zorlarsak alacak gibiHocam bunlara da bütçe yetmiyor.
Ona dikkat etmemiştim o zaman bu ikisinden birini alsın 4K alıcıları ile beraber alabiliyorsa.
Lamzu Atlantis OG PRO 4K Wireless Mouse
Darmoshark M2 Wireless Mouse
Bozuksa para iadesi veya ücretsiz değişim hakkı sunuyorlar. Ürünleri direk kendileri distribüte ettikleri için keyfi deneyip iade etme durumları olmasın diye var.Sadece ambalaj açılmamış ürünler 14 gün içinde iade edilebilir diyor? Bu gerçek mi?
Biz nereden bileceğiz alet sorunlu mu değil mi açacağız kullanacağız bozuksa 1 günlük malı tamire mi yollayacağız?
Gerçek maalesef.Sadece ambalaj açılmamış ürünler 14 gün içinde iade edilebilir diyor? Bu gerçek mi?
Biz nereden bileceğiz alet sorunlu mu değil mi açacağız kullanacağız bozuksa 1 günlük malı tamire mi yollayacağız?