Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

Bütçe
2500
Aerox 9 almıştım SteelSeries fakat elime büyük geldi. Şu anda kullandiğim Rival 3 var. Razer alacaktım 2 bin TL civarı o da pilliymiş o yüzden uzak durdum.
Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşnüyordum fakat o da 5 bin civarında cok kararsızım. Coğu Zowie falan öneriyorlar fakat onunda hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o da hemen hemen.
Razer DeathAdder V3 Pro fiyatın da ne yapacağımı bilemiyorum bana ortalama 1000 - 2500 TL civarında mouse önerebilir misiniz 100 200 TL geçebilir ve altıda olabilir baraj o kadar önemli değil sadece 5bin civarı vermek istemiyorum ama.
Razer DeathAdder V3 Pro de top tier 1 de kararsızım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz.
Alınmaz o fiyata eskiden 3000 civarlarindaydi, scrool wheel sorunu var.

Peki ne önerirsin? Rival 3 bozuldu bozulacak zaten scroll sorunu var şu mouselarda scroll sorunu beni benden alıyor tek bozulan scroll oluyor bir ara G103 Logitech vardi onunda hep sağ clicği bozuluyor tamir ettiriyorum yine bozuluyor onlarda da tam basma sorunu varmış sanırım. Peki bu durumda sizin önerileriniz neler tam anlamıyla bağımsız mouse olarak.

Aman alma.
Bir hata yapmışsın ama ders çıkarmamışsın, iyi ki alınır güzel diyeceklerden önce geldim.
Boyutları aynı yine büyük gelir eline.

Peki ne önerirsin? Rival 3 bozuldu bozulacak zaten scroll sorunu var şu mouselarda scroll sorunu beni benden alıyor tek bozulan scroll oluyor bir ara G103 Logitech vardi onunda hep sağ clicği bozuluyor tamir ettiriyorum yine bozuluyor onlarda da tam basma sorunu varmış sanırım. Peki bu durumda sizin önerileriniz neler tam anlamıyla bağımsız mouse olarak.
Şimdi cümleyi toparlayacak olursak mousun elimize büyük gelip gelmeyeceğini nasıl anlıyoruz ve son olarak hangi mouse de karar veriyoruz? Bizim bildiğimiz klasik 3 5 marka var bunları görünce cakma ya da yan sanayii gibi hissettiriyor tabii ki bu da bilgisizliğimden kaynaklı gerci :D

Son düzenleme:
Razer cobra Alın bence çok hafif ve kaliteli.Ben valo lol vs oynarken rahat kullanıyorum ele de tam oturuyor.

Ürünü Uzun kullanmak istiyorum diyorsan kesinnlikle Logitech g300s tavsiye ederim.Eline biraz küçük gelir ağırlığı normal yalnız cidden kaliteli.Düzgün kullanırsan Çok rahat en az 2 3 sene gider.

Aerox 9 almıştım SteelSeries fakat elime büyük geldi. Şu anda kullandiğim Rival 3 var. Razer alacaktım 2 bin TL civarı o da pilliymiş o yüzden uzak durdum.
Razer DeathAdder V3 Pro almayı düşnüyordum fakat o da 5 bin civarında cok kararsızım. Coğu Zowie falan öneriyorlar fakat onunda hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum o da hemen hemen.
Razer DeathAdder V3 Pro fiyatın da ne yapacağımı bilemiyorum bana ortalama 1000 - 2500 TL civarında mouse önerebilir misiniz 100 200 TL geçebilir ve altıda olabilir baraj o kadar önemli değil sadece 5bin civarı vermek istemiyorum ama.
Razer DeathAdder V3 Pro de top tier 1 de kararsızım. Yorumlarınızı ve önerilerinizi eksik etmeyiniz.

Ben aldım çok da mutluyum öneririm.

Gerçek maalesef.
Sadece ambalaj açılmamış ürünler 14 gün içinde iade edilebilir diyor? Bu gerçek mi?

Biz nereden bileceğiz alet sorunlu mu değil mi açacağız kullanacağız bozuksa 1 günlük malı tamire mi yollayacağız?

Screenshot_2024-07-24-06-47-37-950_com.android.chrome.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı