xoceanx
Hectopat
Amazon da fiyatı baya düşmüş. İhtiyacı olanlar bakabilir. Satıcı Amazon.
Kronik scroll sorunlu bir ürün. Alınmaz.Amazon da fiyatı baya düşmüş. İhtiyacı olanlar bakabilir. Satıcı Amazon.
Arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı çıkartmadı tabii ki isteyen alabilir.Kronik scroll sorunlu bir ürün. Alınmaz.
Araştırabilirsiniz baya fazla sorun yaşayan var. @ca9an reis daha iyi bilir.Arkadaşım kullanıyor bir sıkıntı çıkartmadı tabii ki isteyen alabilir.
Çok sağlam ürün, bu fiyata bulmuşken kaçırmamak lazım. Niko 5 yıl kullandı bu mouseyi.Amazon da fiyatı baya düşmüş. İhtiyacı olanlar bakabilir. Satıcı Amazon.
Her urunde kronik bir sey cikiyor ne alacagiz biz guvenilir markalar arasindan?Kronik scroll sorunlu bir ürün. Alınmaz.
AYNI ürünü 5 yıl kullandığına emin miyiz?Çok sağlam ürün, bu fiyata bulmuşken kaçırmamak lazım. Niko 5 yıl kullandı bu mouseyi.
Güvenilir dediğiniz markaların düzgün sağlam ürünü yok.Her urunde kronik bir sey cikiyor ne alacagiz biz guvenilir markalar arasindan?
Sanmiyorum, Razer gibi bir markada duzgun urun yok mu hakikaten?Güvenilir dediğiniz markaların düzgün sağlam ürünü yok.
Biraz da şans işi.Sanmiyorum, Razer gibi bir markada duzgun urun yok mu hakikaten?
Dostum milyon dolarların döndüğü turnuvalara sponsor oluyor bu markalar ya, oyuncular yıllardır kullanıyor. Sağlam ürün olmasaydı neden popüler marka olurlardı ki?Sanmiyorum, Razer gibi bir markada duzgun urun yok mu hakikaten?
Eminim tabii ki. Her yayınını kaçırmadan izlerim, her turnuvasını izlerim. Şuan da v4 pro kullanıyor. Aynı beyaz modelini yıllardır kullandı, arada faker editiona geçti, sonra logitech superlight kullandı ama tekrar v3 pro ya döndü.AYNI ürünü 5 yıl kullandığına emin miyiz?
Güvenilir dediğiniz markaların düzgün sağlam ürünü yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.