Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör - 4.323 TL

Markaların hepsi sponsor, oyuncuların bazıları WLmouse kullanıyor? Oyuncular sponsor diye ellerine kötü mouse mi alır dostum.

Elbette sponsorluk olabilir ancak diyelim fare bozuldu, kayboldu maçtan önce. Aynısını bulabilmesi için bilindik, çoğu yerde satılan bir model olması gerek. Veya alışmıştır, yeni geçeceği farenin modeli eskisine benzesin ister o yüzden önceki şekline benzeyen bir fare alır. Zaten böyle oyuncular faredeki ufak sensör farklarına, Hz farklarına takılmazlar önemli olan daha çok eline oturmasıdır, rahat etmesidir.

Çoğunun kullanma sebebi bence yüksek ihtimal sponsor :D ayrıca DeathAdder V3 Pro kendi deneyimimde zaten kötü bir ürün. Evet, eskiden böyle düşünmüyordum ama çok sorun yaşattı bana kendisi. Kasa gıcırdaması, yan tuş gıcırdaması, yan tuşun yerinden çıkması gibi sorunlar yaşadım. Bir de scrool sorunu var tabii. Yazılımını da başarılı bulmuyorum. Ayrıca aşırı eskidi. Artık bu fiyatlara alınmaz yani.

Son düzenleme:
Çoğunun kullanma sebebi yüksek ihtimal sponsor :D mesela sponsor olmasa Gpx'i ellerine bile almazlar diye düşünüyorum. Ayrıca DeathAdder V3 Pro zaten kötü bir ürün. Evet, eskiden böyle düşünmüyordum ama çok sorun yaşattı bana kendisi. Kasa gıcırdaması, yan tuş gıcırdaması, yan tuşun yerinden çıkması, scrool sorunu gibi sorunları var. Yazılımı da iyi değil zaten. Ayrıca aşırı eskidi. Artık bu fiyatlara alınmaz yani.

Hocam sponsorluk vardır zaten, para için maç sattılar kaç kere para için mouse mu kullanmayacaklar 😃 insanlar da bakıyorlar "oyuncular bunu kullanıyor bunlar kullanıyorsa iyidir" deyip alıyorlar zaten bu tarz Mouse'ların ürün görsellerine faker, simple gibi isimleri koyuyorlar göz boyamak için.

Yok hocam yalan değil yok. En düzgün ürün GPX2 oda malzeme kalitesi kötü. Birde güzel kulaklıkları var.
Yalan soyluyorsunuz demedim hocam sadece katilamiyorum hani Logitech K270 var bende bayagi kaliteli ofis icin olsa bile. Eminim gaming modelleri daha iyidir. (kroniksiz olanlar tabii ki)

Yalan soyluyorsunuz demedim hocam sadece katilamiyorum hani Logitech K270 var bende bayagi kaliteli ofis icin olsa bile. Eminim gaming modelleri daha iyidir. (kroniksiz olanlar tabii ki)
Dediğim gibi logitech tarafından klavye alınmaz zaten asla parasını hak etmiyorlar ve mouse tarafında en düzgün ürünleri GPX2.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı