Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör - 4.323 TL

Şu anda düz Razer DeathAdder V3 Pro kullanıyorum. Bu hyperpolling olanını aldım Amazon'dan aynı indirim vardı 4-5 ay önce. Düzgün çalışmadı belki sistemim yetersizdi anlamadım ama 5-6 saniye de bir mouse takılıyordu 1000 Hz moduna aldığım da dahii düzgün çalışmadı iade ettim. Sonra baktım ki sadece ben değil birçok kişi yaşamış bu durumu kronik sanırım ya da çok sağlam bir sistem lazım.
Şu an da hyperpolling olmayan modeli de güzel indirim de bu zamana kadar 4000 altını neredeyse hiç görmemişti. Şu an 3772TL.
Amazon Razer DeathAdder V3 Pro White

Ben 2.5 senedir kullanıyorum mouse scroll sorununu yaşadım garanti direkt yeni mouse verdi. Ağustos'tan beri kullanıyorum bakalım bu ne kadar idare edecek scroll sorunu olmasa efsane mouse.

Ben V2 pro + Dock halini kullanıyorum. 30 ay falan oldu kullanalı ilk 1 yıl mükemmeldi sonrasında şarj standı temassızlık yapmaya başladı artık pek kullanmıyorum direkt kabloyla şarj ediyorum. 1.5 yıldan sonra bluetooth çalışmamaya başladı. 2. yıla doğru wirelees modu kopmaya başladı hareket ettirince bağlantı gidiyordu. Garantiye yolladım bütün sorunları yazıp. Yenisiyle değiştirmek yerine sadece Wireless modunu düzeltip göndermişler. İtiraz ettim bir sonuç alamadım. Şuan bluetooth olmadan ve standı kullanamadan kullanıyorum. Bunlar dışında tıklama problemi vs yok. Servis kısmı berbat Razer ürünlerinin. Kraken V3 Pro Kulaklığımda da benzer problemler var ama garanti süreci berbat olduğu için göndermiyorum bile.

Ekosistem takıntınız vs yoksa almayın aldırmayın Razer ürünlerini. Ben sırf 2016'dan bu yana kullanıyorum diye devam ediyorum takıntı oldu.

Türkiye'de servisi düzgün marka 5 tane sayamayız herhalde, sadece mouse konusuyla kısıtlı da değil. Bana en azından satıcının Amazon olması bir sorun olduğunda 1 ayda iade edebileceğim garantisini sağlıyor. Wraith gibi bazı markalar 14 günlük yasal hakkımızı bile hiçe sayıp "sarf malzemesi, hijyen sorunu" gibi alakasız sebeplerle iadeleri reddediyor.

Mouse'a gelince, aynı bütçede karşılaştırılabilecek özellikler konusunda daha iyisi yok.

Ben 2.5 senedir kullanıyorum mouse scroll sorununu yaşadım garanti direkt yeni mouse verdi. Ağustos'tan beri kullanıyorum bakalım bu ne kadar idare edecek scroll sorunu olmasa efsane mouse.

Sorma hocam ya 3-4 ay sonra scroll direkt gidiyor ama diğer parçalar sapasağlam. Sol taraftaki tuşlara atadım ben alt tuş scroll down- üst tuş scroll up alıştım . Bu arada garantiye nasıl verdiniz? 2 seneyi geçmiş benim mouse verilir mi?

Sponsor?

Ben garanti tam bitmeden 1 ay önce Teknosa'dan almıştım bana servise göndermen gerek dediler adres verdiler gönderdim ve değişim kararı çıktı. Garanti bittikten sonra sanmıyorum pek yardım edeceklerini ama yine de bir sorun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…