Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör - 4.323 TL

Dediğim gibi logitech tarafından klavye alınmaz zaten asla parasını hak etmiyorlar ve mouse tarafında en düzgün ürünleri GPX2.
Bilemiyorum hani tum klavyelere atifta bulunmak sacma geliyor bana, bende K270 modeli var mesela 6 yildir sadece bir tusun yazisi silindi.

Ek olarak 3 yil once mouse vardi bende Logitech M330, yanlislikla duvara firlatmistim koltuga firlatacakken, Adamlar yurtdisindan yenisini yollamisti. Simdi nasil fikrim yok.

Bilemiyorum hani tum klavyelere atifta bulunmak sacma geliyor bana, bende K270 modeli var mesela 6 yildir sadece bir tusun yazisi silindi.
Ofis ürünlerine lafım yok sağlamlar.

Bilemiyorum hani tum klavyelere atifta bulunmak saçma geliyor bana, bende K270 modeli var mesela 6 yıldır sadece bir tusun yazisi silindi.

Hocam bende şu an ofis faresini kullanıyorum bayağı bir oldu alalı ama bağlantıda kopmalar, tıklama hissiyat kötülüğü, malzeme kalitesi kötülüğü gibi sorunları var.

2024 Temmuz ayında 339 liraya Aliexpress’ten aldığım E-yooso marka klavye hala taş gibi. Sorunsuz. Sadece kullanıma bağlı olarak 2-3 switchi basmama yaptı hemen değiştirdim. Hala da memnunum.

Son düzenleme:
Hocam bende şu an ofis faresini kullanıyorum bayağı bir oldu alalı ama bağlantıda kopmalar, tıklama hissiyat kötülüğü, malzeme kalitesi kötülüğü gibi sorunları var.
Hangi modeli? Logitech Support'a ulasirsaniz yardim edebilirler belki.

M330'da sadece scroll sikintiliydi evet ama ulasmamistim destek icin.

Hangi modeli? Logitech Support'a ulasirsaniz yardim edebilirler belki.

M330'da sadece scroll sikintiliydi evet ama ulasmamistim destek icin.

Hocam altındaki modelinin olduğu kısım silindi modelini de hatırlamıyorum ama garantisi kalmamıştır, boyutu ufak olduğundan rahat bayağı ondan kullanıyorum. Üst kısmı ve alt kısmı çok sallanıyor ses çıkartıyor bir de üst kısmında tıklayınca plastiği parmağıma yapışıyor. Fareye claw tutuşla kullanmak zorundayım bir de, palm ile kullanmaya çalışınca 3 kez falan tıklıyor ama 4-5 senesi vardır rahat, ömrü uzun ama artık pek işlevselliği kalmadı.

Kablosuz muydu? Bende kablolu 1 tane var M90-M100 Serilerinden, sikinti olmadi 7 senedir.

(Scroll sorunu da olmadi)

(B100'mus modeli simdi baktim)

Son düzenleme:
Ne alakası var dostum, adam aylık 40/50 bin dolar kazanıyor, aynısını bulabilmesi için bilindik ne demek hahahah. Bir kere WLmouse kullananlar falan da var ama en çok tercih edilen Logitech, kaliteli olma ihtimalini az getirin aklınıza. Logitech'den başka üründe deniyorlar adamlar, alıştıkları için evet ama kalitesiz mouseye alışmazlar zaten, o kadar uzun süre kullanmazlar.

Sponsor diye kötü ürün almazlar ellerine, bazı isimler farklı modellerde kullanıyor ama en çok tercih edilen mouseler bunlar. WLmouse kullanan oyuncuda var, emekli olduktan sonra kullanmaya devam edenler de var. Sana kötü ürün denk gelmiş olabilir. Eskidi alınmaz diye bir tabir yok, şuan hala en fazla kullanılan mouseler bunlar. Kaliteli yaparsan 20 yıl da kullanılır.

Maçtan önce mouse bozuldu, Logitech mi olsa daha kolay temin edersin WLmouse mu? Maçtan önce faren bozulsa zaten çoğunluk Logitech kullanıyor, 5 dk sürmez aynısını bulman. En çok kullanılmasının kaliteli olmasıyla alakası yok, çok daha kaliteli Mouse'lar var parası da var gidip onu alır adam. Şekli daha çok önemli, her tutuş şekline uygun olduğundan ve simetrik yapısından ötürü tercih ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…