Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör - 4.323 TL

Dostum adamlar yanında 5 yedek mouse ile geziyorlar, milyon dolarlık organizasyonlara sponsor oluyor markalar, sen ne zannediyorsun, mousesi bozulunca turnuva erteleniyor falan mı? Organizasyonlar çok büyük çaplı. Bu kadar küçük düşünme. Oyun sırasında veya öncesinde mousesi bozulan oyuncuda görmedim, 9 yıldır takip ediyorum E spor arenasını. Yayınlarında da aynı mouseleri kullanıyor adamlar, daha kaliteliden kastın, nesi daha kaliteli dostum?

Woxic'in mouse Pad'i çalındı, yedeği olsa sosyal medyada paylaşım yapar mıydı şu mousepadi olanı var mı diye? Ayrıca sponsor olmadığını söylediniz, Navi'ye sponsor adamlar.

Woxic'in mouse Pad'i çalındı, yedeği olsa sosyal medyada paylaşım yapar mıydı şu mousepadi olanı var mı diye? Ayrıca sponsor olmadığını söylediniz, Navi'ye sponsor adamlar.
b1t klavyede Wooting 80 HE kullanıyor, madem sponsorla ürün kullanıyorlar, neden klavyeyi farklı marka kullanıyor sence?

Hocam mouseniz suna mi benziyor? Bu modellerde yaygin diye duydum o yasadiginiz sorunlar.

Ben de mouse arayışındayken bunun faker versiyonunu almıştım. Mouse güzel fakat asla parasını hak etmiyor. Kronik şu bu hiç bunlara girmeyeceğim. Benim görüşüm bu fiyatlarda bir mouse alınıyorsa daha premium hissettirmeli. Fareye azıcık baskı uyguladığın zaman gıcır gıcır sesler çıkıyor

Küçük bir araştırmayla yazdığım sorunların birçok kişide yaşanıldığını görebilirsiniz. Tek ben yaşamadım bunları. Özellikle scrool sorunu.

Sponsor alan kişiler hep o markanın ürünlerini kullanmak zorunda mı?

Bunun görünüşlü ama eskisi hocam, sessiz model değil benimki birde.
Kullanmak zorunda değil işte dostum, adam beğenmediği mouseyi de kullanmaz, gider yayın açar orada reklam yapar. Binlerce dolarlık maça kötü mouse ile çıkmaz onu anlatıyorum sana.

Küçük bir araştırmayla yazdığım sorunların birçok kişide yaşanıldığını görebilirsiniz. Tek ben yaşamadım bunları. Özellikle scrool sorunu.
Yaşamayan da çok dostum, yaşarsan eğer gönderirsin garantiye hallederler, diğer mouselerde sorun çıkmayacağı garanti mi? Önemli olan firma güvenirliği.

Adam sponsoru olmadığı markayı kullanmayacak mı, ne diye sponsorluk alıyor o zaman?

Çok sağlam ürün, bu fiyata bulmuşken kaçırmamak lazım. Niko 5 yıl kullandı bu mouseyi.

NiKo Deathadder V4 Pro kullanıyor.

DAV3 Pro'yu çok uygun fiyata bulmadığınız sürece almayın o scroll wheel sorun çıkarıp bir gün patlayacak elinizde çünkü. DAV4 Pro'da optik encodera geçilip bu sorun düzeltildi ama onun da fiyatı uçuk. Alacaksanız DAV3 HyperSpeed alın Deathadder serisinden o en azından daha uygun fiyatlı.

Yaşamayan da çok dostum, yaşarsan eğer gönderirsin garantiye hallederler, diğer mouselerde sorun çıkmayacağı garanti mi? Önemli olan firma güvenirliği.

Hocam scroll wheel sorunu yeterince yaygın olan bir fareye NiKo üzerinden niye örnek verdiğinizi anlamadım burada bir oyuncu faresine şu paraları verecek insan sayısı zaten çok az iken niye bu kadar para harcamaya karar vermiş biri faresinde sorun çıkma riskini göze alsın? NiKo'nun böyle bir derdi olmayabilir ve kullandığı fareleriyle sorun yaşadığını da hiç görmemiş olabiliriz çünkü malum bahsi geçen kişi zamanında hem Logitech hem Razer sponsoru olmuş bir marka yüzü. Ama bu kullanıcıların GPX veya DAV yada herhangi bir Logitech veya Razer marka ürünüyle yaşadığı binlerce sorunun bir anda bitmesine engel olmuyor maalesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…