Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro + Razer HyperPolling Kablosuz Adaptör - 4.323 TL

NiKo Deathadder V4 Pro kullanıyor.

DAV3 Pro'yu çok uygun fiyata bulmadığınız sürece almayın o scroll wheel sorun çıkarıp bir gün patlayacak elinizde çünkü. DAV4 Pro'da optik encodera geçilip bu sorun düzeltildi ama onun da fiyatı uçuk. Alacaksanız DAV3 HyperSpeed alın Deathadder serisinden o en azından daha uygun fiyatlı.

Hocam scroll wheel sorunu yeterince yaygın olan bir fareye NiKo üzerinden niye örnek verdiğinizi anlamadım burada bir oyuncu faresine şu paraları verecek insan sayısı zaten çok az iken niye bu kadar para harcamaya karar vermiş biri faresinde sorun çıkma riskini göze alsın? NiKo'nun böyle bir derdi olmayabilir ve kullandığı fareleriyle sorun yaşadığını da hiç görmemiş olabiliriz çünkü malum bahsi geçen kişi zamanında hem Logitech hem Razer sponsoru olmuş bir marka yüzü. Ama bu kullanıcıların GPX veya DAV yada herhangi bir Logitech veya Razer marka ürünüyle yaşadığı binlerce sorunun bir anda bitmesine engel olmuyor maalesef.
Niko anlık olarak şu fareyi kullanıyor demedim dostum, milyonlarca satılan ürünlerin bazılarında sorun çıkabilir. Bana denk gelmedi. Hangi fareyi önerirsen öner, sorun çıkma ihtimali olacak zaten, o yüzden garanti ve iade konusunda güvenilir sağlam markalara şans verilmesinden yanayım. Sen başka mouse önerebilirsin.

Konuyla alakasız olmaz herhalde; razer deathadder v3 pro yu mesela 1K hertz ve 8K hertz arasında kullanmak işlemciyi aşırı yorar mı?

Niko DeathAdder V4 Pro kullanıyor.

Dav3 Pro'yu çok uygun fiyata bulmadığınız sürece almayın o scroll wheel sorun çıkarıp bir gün patlayacak elinizde çünkü. Dav4 Pro'da optik encodera geçilip bu sorun düzeltildi ama onun da fiyatı uçuk. Alacaksanız dav3 HyperSpeed alın DeathAdder serisinden o en azından daha uygun fiyatlı.

Hocam scroll wheel sorunu yeterince yaygın olan bir fareye niko üzerinden niye örnek verdiğinizi anlamadım burada bir oyuncu faresine şu paraları verecek insan sayısı zaten çok az iken niye bu kadar para harcamaya karar vermiş biri faresinde sorun çıkma riskini göze alsın? Niko'nun böyle bir derdi olmayabilir ve kullandığı fareleriyle sorun yaşadığını da hiç görmemiş olabiliriz çünkü malum bahsi geçen kişi zamanında hem Logitech hem Razer sponsoru olmuş bir marka yüzü. Ama bu kullanıcıların gpx veya dav ya da herhangi bir Logitech veya Razer marka ürünüyle yaşadığı binlerce sorunun bir anda bitmesine engel olmuyor maalesef.

Dediğiniz gibi, adamın sponsorluğu varsa bozulsa da sorunu olsa da söylemez. Zaten sponsoru olduğu marka sınırsız ekipman sağlıyor ona, bozulunca yenisini gönderirler. Ama normal bir kullanıcıda bozulunca garanti, iade ile uğraşacak. Belki garantiye gönderdiği ürün tamir edilmemiş şekilde geri gelecek, belki gelmesi çok uzun sürecek, belki sorun garanti kapsamına girmiyor denilecek, daha uzar da gider bu liste.

Dediğiniz gibi, adamın sponsorluğu varsa bozulsa da sorunu olsa da söylemez. Zaten sponsoru olduğu marka sınırsız ekipman sağlıyor ona, bozulunca yenisini gönderirler. Ama normal bir kullanıcıda bozulunca garanti, iade ile uğraşacak. Belki garantiye gönderdiği ürün tamir edilmemiş şekilde geri gelecek, belki gelmesi çok uzun sürecek, belki sorun garanti kapsamına girmiyor denilecek, daha uzar da gider bu liste.
Dostum diyorum ki WLmouse kullanan oyuncularda var. Israrla bana sponsor diyorsun. Twistzz şuan Endgame kullanıyor, Broky WLmouse kullanıyor, hatta klavyelerimiz de aynıymış son Major finalini izlerken görmüştüm. Spirit'in yeni transferi Zweih; Lamzu maya kullanıyor, onlara da sponsor bu markalar, ama onlar kullanmıyor. Bazı oyuncular farklı modellere geçseler de üstünlük hala Razer, Logitech'de onların tutulmasının sebebi sponsor değil, kaliteli olmaları. Sürekli aynı şeyleri tekrar etmenin bir manası yok, sal artık konuyu dostum.

Dostum diyorum ki WLmouse kullanan oyuncularda var. Israrla bana sponsor diyorsun. Twistzz şu an Endgame kullanıyor, broky WLmouse kullanıyor, hatta klavyelerimiz de aynıymış son major finalini izlerken görmüştüm. Spirit'in yeni transferi zweih; Lamzu maya kullanıyor, onlara da sponsor bu markalar, ama onlar kullanmıyor. Bazı oyuncular farklı modellere geçseler de üstünlük hala Razer, Logitech'de onların tutulmasının sebebi sponsor değil, kaliteli olmaları. Sürekli aynı şeyleri tekrar etmenin bir manası yok, sal artık konuyu dostum.

Sürekli aynı şeyleri ben mi tekrar ediyorum, her konuda oyuncular kullanıyor diye kaliteli diyorsunuz başka hiçbir dayanağınız yok. Önerdiğiniz farelerin kötü olduğunu söyleyen o kadar kişi varken, o kadar şikayet ve sorun varken önermeye devam ediyorsunuz. Sadece bu konuda 4-5 kişi bu farede sorun yaşadığını dile getirmiş, halen kaliteli diyorsunuz. Reddit, Twitter, forumlarda binlerce konusu var bu farelerin sorunları hakkında. Kullanıp bu kadar memnun olmayan varken oyuncular kullanıyor diye kaliteli mi oluyor? Tamamen reklam bunlar. Logitech SS Razer gibi markalar eskide kaldı, artık logoya para ödemeyi bırakın. Oyuncular şekline bakıyor farenin daha çok, gpx2 her tutuşa uyuyor simetrik şekli var fareyi kullanan oyuncu rahat ediyor, üstüne fareyi kullandığı için para alanları var neden kullanmasınlar ki? Farenin oyuncular için tercih edilmesinin birçok sebebini söyledim, bu adamlar için kronik sorun önemli değil bozulursa sponsoru yenisini verir zaten. Oyuncuların sponsorluk dışında kullanmasının da önemli sebepleri var ancak oyuncu olmayan birisi için bu fiyata daha iyileri varken bir sebebi yok.

Dostum diyorum ki WLmouse kullanan oyuncularda var. Israrla bana sponsor diyorsun. Twistzz şuan Endgame kullanıyor, Broky WLmouse kullanıyor, hatta klavyelerimiz de aynıymış son Major finalini izlerken görmüştüm. Spirit'in yeni transferi Zweih; Lamzu maya kullanıyor, onlara da sponsor bu markalar, ama onlar kullanmıyor. Bazı oyuncular farklı modellere geçseler de üstünlük hala Razer, Logitech'de onların tutulmasının sebebi sponsor değil, kaliteli olmaları. Sürekli aynı şeyleri tekrar etmenin bir manası yok, sal artık konuyu dostum.

Ağzım açık kaldı vallahi yerden yere vurulan Razer ve Logitech QCsi için "kaliteli olduklarını" söylediğiniz kısmı okuduğumda. Evet, bence de uzatmanın manası yok çünkü bu noktada glazingden başka bir şey değil bu. 😃

Bahsettiğiniz oyuncuların kullandıkları ekipmanları da sıraladığınızda neden büyük markaların "kalitesi" yerine o ürünleri tercih ettiklerini anlamışsınızdır umarım.

Konuyla alakasız olmaz herhalde; razer deathadder v3 pro yu mesela 1K hertz ve 8K hertz arasında kullanmak işlemciyi aşırı yorar mı?

İşlemciyi aşırı yoruyor, pil ömrünü deli gibi kısaltıyor ki 2k polling rate bile pil şarjını %50 daha çabuk bitiriyor zaten çoğu farenin pil ömrü 80 saat civarı. 1khz yeterli competitive fps için. O yüzden DAV3 HS öneriyorum, uygun fiyatlı ve 2700 tlye DAV3 Pro'dan daha iyi bir fare.

Son düzenleme:
Ağzım açık kaldı vallahi yerden yere vurulan Razer ve Logitech QCsi için "kaliteli olduklarını" söylediğiniz kısmı okuduğumda. Evet, bence de uzatmanın manası yok çünkü bu noktada glazingden başka bir şey değil bu. 😃

Bahsettiğiniz oyuncuların kullandıkları ekipmanları da sıraladığınızda neden büyük markaların "kalitesi" yerine o ürünleri tercih ettiklerini anlamışsınızdır umarım.

İşlemciyi aşırı yoruyor, pil ömrünü deli gibi kısaltıyor ki 2k polling rate bile pil şarjını %50 daha çabuk bitiriyor zaten çoğu farenin pil ömrü 80 saat civarı. 1khz yeterli competitive fps için. O yüzden DAV3 HS öneriyorum, uygun fiyatlı ve 2700 tlye DAV3 Pro'dan daha iyi bir fare.
Deathadder kalitesine kolay kolay ulaşamaz hiç bir mouse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı