Razer DeathAdder V3 Pro vs ASUS ROG Keris 2 ace vs G PRO X Superlight 2

Riscrane

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu üç mouse arasında kaldım. Gönlüm biraz Keris 2 Ace'den yana olsa da, 20 cm el uzunluğum ve palm grip tarzı tutuşum var. Genellikle MOBA ve arpg tarzı oyunlar oynuyorum, arada biraz da FPS oyunları. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Çoğu araştırmamda dav3'ün daha uygun olduğunu görüyorum, çünkü daha önce denemiştim ve elimde tam oturuyordu. Ama ASUS ve Logitech de aklımı çok çeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bu üç mouse arasında kaldım. Gönlüm biraz Keris 2 Ace'den yana olsa da, 20 cm el uzunluğum ve palm grip tarzı tutuşum var. Genellikle MOBA ve arpg tarzı oyunlar oynuyorum, arada biraz da FPS oyunları. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Çoğu araştırmamda dav3'ün daha uygun olduğunu görüyorum, çünkü daha önce denemiştim ve elimde tam oturuyordu. Ama ASUS ve Logitech de aklımı çok çeliyor.
Hangisi eline uygunsa onu al, V3 pro'nun scroll sorunu düzeltildi diyorlar fakat ben hala bangır bangır sorunlar duyuyorum.

Hangisi eline uygunsa onu al, V3 Pro'nun scroll sorunu düzeltildi diyorlar fakat ben hala bangır bangır sorunlar duyuyorum.

Aralarında bir tek V3 Pro'yu deneyebildim tam uyuyordu. Logitech'in boyutları hemen hemen aynı diye biliyorum, Keris 2 Ace'de biraz daha küçük ama V3 Pro'da da dediğiniz gibi diğerlerine göre şikayetler bir tık fazla o yüzden biraz da arada kaldım

2 haftadır SuperLight 2 kullanıyorum şimdilik keyifli ancak uzun kullanımda nasıl sorunlar çıkarır kestiremiyorum ve genel olarak Logitech ürünleri uzun kullanımda kesin bir şey çıkarıyor.

2 haftadır Superlight 2 kullanıyorum şimdilik keyifli ancak uzun kullanımda nasıl sorunlar çıkarır kestiremiyorum ve genel olarak Logitech ürünleri uzun kullanımda kesin bir şey çıkarıyor.

Bir ara G305 kullandım memnundum ama 5 ay içinde scroll sonrasında da sert tıklama sorunu olunca biraz soğumuştum ama bahsettiğimiz biraz üst model olduğu için daha iyi bir donanım yapmışlardır diye düşünüyorum

Aralarında bir tek V3 Pro'yu deneyebildim tam uyuyordu. Logitech'in boyutları hemen hemen aynı diye biliyorum, Keris 2 Ace'de biraz daha küçük ama V3 Pro'da da dediğiniz gibi diğerlerine göre şikayetler bir tık fazla o yüzden biraz da arada kaldım
Ergo birşey bakmak istiyorsan V3 proya benzer Pulsar X3 es vardı kötü değil diye hatırlıyorum, veya G pro x 2 DEX. Ben açıkçası Superligth 2'ın kaplamasını Deathadder v3 pro'dan daha çok seviyorum ikisininde beyazı sararma yapıyor .

Bir ara G305 kullandım memnundum ama 5 ay içinde scroll sonrasında da sert tıklama sorunu olunca biraz soğumuştum ama bahsettiğimiz biraz üst model olduğu için daha iyi bir donanım yapmışlardır diye düşünüyorum
Neye dayanarak söylüyorsun?

Bir ara G305 kullandım memnundum ama 5 ay içinde scroll sonrasında da sert tıklama sorunu olunca biraz soğumuştum ama bahsettiğimiz biraz üst model olduğu için daha iyi bir donanım yapmışlardır diye düşünüyorum.

Benim izmada gördüğün üzere tüm ekipmanımda Logitech ürün bulunuyor sırf kargo beklememek için aldım yoksa Wraith marka mouse alacaktım. Logitech benim için tırttır. G305 4 sene kullandım ve her yıl bozuldu yenisini aldım gene bozuldu, ekosistem bozulmasın diye devam ettim. G733'de berbattır nova 5 kullanıyorum. :D

Ergo bir şey bakmak istiyorsan V3 Pro'ya benzer Pulsar X3 es vardı kötü değil diye hatırlıyorum, veya G PRO X 2 DeX. Ben açıkçası Superligth 2'ın kaplamasını DeathAdder V3 Pro'dan daha çok seviyorum ikisinin de beyazı sararma yapıyor.

Neye dayanarak söylüyorsun?

Pulsar'a bakacağım, G PRO X DeX 2 aklımdaydı ona da bir daha bakarım. Zaten genellikle tercihim siyahdan yana o yüzden sorun olmaz galiba peki Keris 2 ace hakkında bilginiz var mı? Varsa nasıl bir mouse çünkü bayağı bir inceleme de baktım olumlu yanları çok gibi

Pulsar'a bakacağım, G PRO X DeX 2 aklımdaydı ona da bir daha bakarım. Zaten genellikle tercihim siyahdan yana o yüzden sorun olmaz galiba peki Keris 2 ace hakkında bilginiz var mı? Varsa nasıl bir mouse çünkü bayağı bir inceleme de baktım olumlu yanları çok gibi
Oda iyi Razerdan 4100 tlidi geçen fiyatının artması iyi olmadı, fakat Razerdan küçük.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı