Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer cobra Pro vs Razer Viper V2 Pro

Bütçe
1500-2500
Palm tutuyorsan, V3 Pro 3000 bandına inerse alınır. Niye bilmiyorum cobra Pro bana çok itici geliyor. (bende DV3 Pro indirimi bekliyorum)

Hocam en düşük 3500'e var ocaktan sonra 5K olur gibi piyasa durgun olsa biriktirilip alınırda her şey yükseliyor.

Hocam en düşük 3500'e var ocaktan sonra 5K olur gibi piyasa durgun olsa biriktirilip alınırda her şey yükseliyor.
Ürün stogu az sanırım oda etkiliyor fiyatı belki yılbaşı günü düşer sonra dedigin gibi yükselişe geçer.

Cobra Pro'ya sahsen 2 den fazla vermem. Oncelikle baktiginiz modellerin shapeleri farkli. Ne alacaksiniz? Elinizin olcusu nedir? Tutus sekliniz nedir? Bütçe en son kaca cikar?

Eskiden ağır bir mouse kullanıyordum Viper V2 Pro'ya geçtim çok fark var bütçeniz yetiyorsa Viper V2 Pro'ya da ergo isterseniz DeathAdder V3 Pro alın bence.

Lamzu ya da Sora da olur ancak, genel kitle daha bilindik markaya gitmek istiyor. Fingertip/claw için Lamzu Mini/Lamzu 4K veyahut Sora 4K cok güzel modeller.

Lamzu'ya da sora da olur ancak, genel kitle daha bilindik markaya gitmek istiyor. Fingertip/claw için Lamzu Mini/Lamzu 4K veyahut sora 4K cok güzel modeller.

Sağ olun hocam yeni bir mouse çıkmış wlmouse diye onu da merak ediyorum fiyatı daha pahalı ama.

Lamzu'ya da sora da olur ancak, genel kitle daha bilindik markaya gitmek istiyor. Fingertip/claw için Lamzu Mini/Lamzu 4K veyahut sora 4K cok güzel modeller.

Hocam connectgameden dareu A950 Pro 4K Wireless alınır mı? Ek olarak fiyatına cok iyi diyorlar önümüzdeki zamandada sora Lamzu'ya da wl mouse alabilirim ama 1500 TL'ye fiyat nasıl sizce hani gene sonra alacaklarımı alamasamda ya da almasamda işimi görür mü gerek 4K gerek malzeme kalitesi falan.

Hocam size de sorayaım dareu A950 Pro 4K önerir misiniz mcu ve swithcleri Wraith'deki mouseler ile aynı ayrıca 4K ve 1500 TL yorumunuz nedir bir F1 Dragonfly kadar eder mi?

Son düzenleme:
Dareu A950 Pro alinabilir mi, alinabilir. Kagit ustundeki verileri guzel ancak denemedigim icin pek de bir yorum yapamacagim. Daha elime gecmedi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…