Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer Viper V3 Pro

Bütçe
8000

RuLingko

Femtopat
Daha fazla  
Razer DeathAdder V3 Pro ile Viper V3 Pro arasında kararsız kaldım DeathAdder V3 Pro'da hyperpolling dongle çıkmıyormuş bu yüzden sadece 1000 Hz'de kullanabiliyormuşuz Viper V3 Pro'da dongle da çıkıyormuş. Hangisini alsam kararsız kaldım şu an kullandığım mouse DeathAdder Essential değiştirmek istiyorum.

Shape ve scroll kalitesi dışında çok bir fark olmucak.Viper v3 pro daha iyi fakat DeathAdder v3 pronun shapeini daha çok seviyorsaniz Deathadder v4 çıkacak onu bekleyin.

Bildiğim kadarıyla Viper V3 Pro da da dongle çıkmıyor ikisi arasından başka bir mouse almak istemezsen Viper V3 Pro fakat bu ürünler fiyatını hak etmiyor başka mouse bak derim
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse X1 Ultra öneririm ben Viper V3 Pro ile aynı shape.

Ya reis yanlış anlama DeathAdder V3 Pro dediğin mouse şu anda 5.8k Viper 3 Pro dediğin mouse 8k. Aralarında 2.2K fark var yani benmi çok fakir ruhlu bir insanım fakirlik bana işlenmişmi bilmiyorum ama aradaki 2.2K ya değer ne olabilir sadece tıkladığın bir fare değil mi bu

Fare gereksiz ve boş bir ekipman. 3000 tlik bir fare ile 7000 tlik fare arasında hiçbirşey yok düzgün.

Fare gereksiz ve boş bir ekipman. 3000 tlik bir fare ile 7000 tlik fare arasında hiçbirşey yok düzgün.
hocam peki siz bilgili gibi gözüküyorsunuz bunun yerine alabileceğim wireless mouse öneriniz varmı acaba ?

hocam buda çok güzel gözüküyor kararsız kaldım wraith kullanan çevremde yok kalitesi nedir bilmiyorum tek sorunum o

Hocam peki siz bilgili gibi gözüküyorsunuz bunun yerine alabileceğim Wireless mouse öneriniz var mı acaba?

Ben daha dün öylesine acaba kablosuz fareler ne kadardır diye epeyden baktım 2K ile 2.5k arası güzel mouseler buldum mesela Logitech G703 var. MSI Clutch GM51 var. Bir de GM41'i var. SteelSeries Prime mini var. SteelSeries riva 3 gen 2 var. Bunlara bakabilirsiniz sizin mouseler çok uçuk geldi bana şahsen.

Çıkıyor okadarda değil 170 dolarlık ürün sonuçta.
Lamzu Maya x iyidir superligth 2 rakibi

bunun yanında dongle çıkıyormu yoksa ekstra olarak almamız mı lazım cidden dediğiniz gibi fiyatları fazlasıyla uçuk geldi bir mouse 8k çok gibi gelmeye başladı ama 5k bi tık daha ucuz hissettirdi 8k hz desteklerse iyi ama kalitesini bilmiyorum tek sorun o

Çıkıyor o kadar da değil 170 dolarlık ürün sonuçta.

Lamzu maya X iyidir superligth 2 rakibi.

Bir ara çıkmıyordu hatta Türkiye'ye gönderilmiyordu.

Çıkıyor hocam bu mouseı alan ilk 1000 veya 1500 kişi idi satın alan kişilere 8KHz dongle da yanında gönderiliyor mouse malzeme kalitesi ve batarya olarak çok iyi kaplama mevcut zaten donanım olarak zaten piyasanın en üst seviyesi desek yalan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…