Razer DeathAdder V3 Pro vs Razer Viper V3 Pro

Bütçe
8000

Bunun yanında dongle çıkıyor mu yoksa ekstra olarak almamız mı lazım cidden dediğiniz gibi fiyatları fazlasıyla uçuk geldi bir mouse 8K çok gibi gelmeye başladı ama 5K bir tık daha ucuz hissettirdi 8K Hz desteklerse iyi ama kalitesini bilmiyorum tek sorun o

Benim bildiğim kadarı ile dongle çıkmayan fare olmaması lazım sonuçta 4.5k bir fareye para veriyorsan bir zahmet çıksın yani.

Bir ara çıkmıyordu hatta Türkiye'ye gönderilmiyordu.
Hayır çıkıyor. Yanlis bilgi vermeyin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5.30

Bir ara çıkmıyordu hatta Türkiye'ye gönderilmiyordu.

Çıkıyor hocam bu mouseı alan ilk 1000 veya 1500 kişi idi satın alan kişilere 8KHz dongle da yanında gönderiliyor mouse malzeme kalitesi ve batarya olarak çok iyi kaplama mevcut zaten donanım olarak zaten piyasanın en üst seviyesi desek yalan olmaz.
galiba şuan wraithe yöneldim ama 2 tane wraith önerisi var gene kafam karıştı
atk blazing sky x1 ile lamzu maya x arasında kaldım şimdide

Razer DeathAdder V3 Pro ile Viper V3 Pro arasında kararsız kaldım DeathAdder V3 Pro'da hyperpolling dongle çıkmıyormuş bu yüzden sadece 1000 Hz'de kullanabiliyormuşuz Viper V3 Pro'da dongle da çıkıyormuş. Hangisini alsam kararsız kaldım şu an kullandığım mouse DeathAdder Essential değiştirmek istiyorum.
bende bu var LENOVO LEGION M600s MAKROLU KABLOSUZ OYUNCU MOUSE - Fiyatı, Yorumları aşırı oyun oynamasamda gayet güzel şarjı uzun süre gidiyo hem bluetooth hem usb hemde kablolu kullanabiliyon

Galiba şu an Wraith'e yöneldim ama 2 tane Wraith önerisi var gene kafam karıştı.
ATK blazing sky X1 ile Lamzu maya X arasında kaldım. Şimdi de.

Donanım olarak aynılar ama şekil olarak Viper V3 Pro'ya benzemesi ve batarya faktörü ile X1 Ultra alırdım X1 ultrada 500mAh batarya var maya X de 300mAh.

Donanım olarak aynılar ama şekil olarak Viper V3 Pro'ya benzemesi ve batarya faktörü ile X1 Ultra alırdım X1 ultrada 500mAh batarya var maya X de 300mAh.
teşekkürler hocam galiba kararımı verdim dediğini gibi atk blazing sky x1 alacağım sitesinde yazıyormuş kaç güne geleeği teşekkürler

Teşekkürler hocam galiba kararımı verdim dediğini gibi ATK blazing sky X1 alacağım sitesinde yazıyormuş kaç güne geleeği teşekkürler.

Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen aynı gün kargoya veriliyor saati geçerse diğer gün veriliyor bugün verilmez yarın yarın ve yarından sonra hafta sonu çalışırlar mı bilmem en kötü pazartesi kargoya verilir salı veya çarşamba günü elinizde olur hızlı geliyor şu an hafta sonuna denk gelmesi kötü olmuş.

Hafta içi saat 14.00'dan önce sipariş verirsen aynı gün kargoya veriliyor saati geçerse diğer gün veriliyor bugün verilmez yarın yarın ve yarından sonra hafta sonu çalışırlar mı bilmem en kötü pazartesi kargoya verilir salı veya çarşamba günü elinizde olur hızlı geliyor şu an hafta sonuna denk gelmesi kötü olmuş.
hocam wraithin yazılımı nasıl peki kolaymı yoksa karmakarışık mı biliyormusunuz?

Yazılımı gayet sade hocam.
teşekkür ederim hocam

Yazılımı gayet sade hocam birçok ürünün öyle zaten hiçbirinde karmakarışık şeyler yok.
hocam alcaktım şuan ama biraz araştırdığımda kronik sorunları olduğu yazıyor bağlantı kopmaları gıcırtı gibi kronik sorunları var yazmışlar o yüzden lamzu maya x kronik sorunları yazdım ve göremedim o yüzden sizce lamzu maya x mi almalıyım bozuk ürünle uğraşmaktan korkuyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı