Razer DeathAdder V3 Pro yan tuştan tuhaf ses çıkıyor

Mekanik12345

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar kullananlar test edebilir mi sizde de böyle bir sorun var mı acaba? Yan tulun sadece ön tarafında olan gıcırdama gibi bir ses çıkartıyor sürekli tıklarken sorun yok ama parmagımı çekerken oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende böyle bir şey olmuyor hocam. Hissiyat konusunda bir fark var mı yoksa sadece ses mi geliyor? Bir de ürünü yeni mi aldınız?

Bende böyle bir şey olmuyor hocam. Hissiyat konusunda bir fark var mı yoksa sadece ses mi geliyor? Bir de ürünü yeni mi aldınız?

Yeni aldım bir Ay'a yakın oldu evde olmadıgım için detaylı bakmamıştım bugün incelerken fark ettim. Hissiyatta çok bir fark yok gibi ses geliyor ama.

Yeni aldım bir Ay'a yakın oldu evde olmadıgım için detaylı bakmamıştım bugün incelerken fark ettim. Hissiyatta çok bir fark yok gibi ses geliyor ama.
Çok rahatsız ediyorsa sizi garantiye gönderebilirsiniz, büyük ihtimalle yeni bir ürün verirler ama ben olsam uğraşmazdım, ileride bir sorun yaratırsa o zaman da gönderebilirsiniz.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama sonuç ne oldu? Şuan aynı sorun bende de var garantiye göndersem değişim/iade sonucu çıkartırlar mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı