İnceleme Razer Deathadder V3 Pro

Ne kadar iyi olursa olsun bir mousea asla 3400 TL vermem.

Hayirli olsun.
Hocam telefonların 100.000 TL ye dayandığı yerde mouse a rahatlıkla veriliyor o para. İnanın stok bulunmuyor bazen bu kadar kaliteli ürünlerde. Yani pahalı gelebilir gayet size, ama bir kez kullansanız neden o kadar para ettiğini anlıyorsunuz. Bende Razer Viper V2 pro sahibiyim, sizin gibi düşünüyordum ama aldıktan sonra öyle olmadığını anladım. Kalite performans istiyorsanız, gözünüz biraz kara olacak. 2-3 yılda bir mouse değiştiren birisi değilseniz, uzun vadede hem daha kârlı hem daha kaliteli bir deneyim yaşıyorsunuz.

Ben de Razer Viper V2 pro sahibiyim, sizin gibi düşünüyordum ama aldıktan sonra öyle olmadığını anladım. Kalite performans istiyorsanız, gözünüz biraz kara olacak.
Kalite performans illa 3000 lirada diye bir sey yok. Kaliteli bir urun oldugu ortada zaten, o ayri.
2-3 yılda bir mouse değiştiren birisi değilseniz, uzun vadede hem daha kârlı hem daha kaliteli bir deneyim yaşıyorsunuz.
Bu tamamen aldigin urune bagli. Dayanikli ama uygun-orta fiyatli bir urun ile de uzun yillar gidebilirsin.
Hocam telefonların 100.000 TL'ye dayandığı yerde mouse rahatlıkla veriliyor o para.
Dogru bir kiyaslama degil, cunku telefona para verdikce ozellik kazaniyorsun, mousea para verdikce bir sey kazanmiyorsun. Iki gorevi var: tiklamak ve hareket ettirmek. Bu ikisini de Kailh GM8.0 veya Razer Optik Switch barindiran ve minimum 300 IPS 35G bulunduran herhangi bir mouse rahatlikla karsilayabiliyor. Boyle mouselar da ortalama 1500-2000 TL araliginda bulunabiliyor. Uste 1000-1500 TL verilmesinin anlami yok, cunku o paranin cogunlugu marka ismine ve 1-2 ufak farkliliga gidiyor, o ufak farkliliklari da hissedemezsin.
Yani pahalı gelebilir gayet size, ama bir kez kullansanız neden o kadar para ettiğini anlıyorsunuz.
Elimde hem DeathAdder V2 X HyperSpeed, hem Basilisk V2 var. Ikisi arasinda hissedilebilir hicbir fark yok. En ana fark ergonomi. Basilisk V2 high-end satilan bir urun iken V2 X ise uygun fiyatli satilan bir urun. Yani bu tamamen aldigin urune bagli bir durum. Ucuz veya orta fiyatli urun veya 3000 lira degil diye bir urun kalitesiz olmuyor. Ayrica bu fiyatlara sahip olmasinin en temel sebebi ulkenin ekonomisi, konudan bagimsiz olarak da wireless olmasi.

Evet, kullanan biri olarak aslında konu açacaktım ancak siz açtığınız için gerek duymadım. Buraya eklesem daha doğru olacak gibi. Ürünü asıl alma amacım uzun süre dayanması. Ürün gerçekten kaliteli hissettiriyor ve tutuş hissi harika. Hafif olmasını aslında pek sevmem ama bu mouse'ta sanki elinde yokmuş gibi hissettirdiği için sevdim. Switchleri hakkında Omron switchlerden çok daha iyi olduğuna eminim. Onun dışında switch kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olacaktır. Sensöründen mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama mouse diğer kullandıklarıma göre daha pürüzsüz bir performans sunuyor. Skatezlerin kalitesi ile birleşince güzel olmuş. Yine de bir mouse'a 3000 lira vermem diyen birine de haksız diyemem. Oldukça haklılar.

Katıldığım noktalar var elbet, ama doğruluk ve stabilite oranı %99 un üzerinde olan mouse sayısı yok denecek kadar az. Bu farkı insan olduğumuz için hissedemiyoruz ama çok hassas ölçüm yapılan cihazlar ile yapılan testlerde pratikte görülebiliyor bu farklar. Tabi 0.5 ms benim için önemli değil diyorsanız evet o kadar fiyat farkını vermeye gerek yok. Zaten herkese hitap eden ürünler değil bu seviyedeki ürünler.

O fareye klasik 100TL'lik mouse pad gitmez hocam. Bir klasse longteng de alsanız tadından yenmez.

O fareye klasik 100TL'lik mouse pad gitmez hocam. Bir klasse longteng de alsanız tadından yenmez.

Gider gider klasse Pro kullanıyorum şu anda gidiyor. Daha iyi mouse pad kullanmak daha iyi olur ancak bu da işi rahat rahat götürüyor.

Zaten ürün benim değil Xtrfy M4 ile devam ediyorum hala. Yakın zamanda da üç beş yenileme yapmayı düşünüyorum konusu da gelir herhalde.

Hocam Teknosa'da bulamadım ürünü link atma imkanınız var mı?

Hocam bazı sorularım olacak.
1. mouse kablosuz olduğu için sarjla mı çalışıyor pille mi ve kaç gün kullanım sunar Full şarj veya pil.
2. bu kablosuz olduğu için iletmesi sıkıntılı mı yani sensörü iyi mi çünkü Bluetooth ile bağlandığı için kısaca bağlantı sorunu var mı?
3. dilersek kablolu kullanabilir miyiz?
4. Razer DeathAdder V2 ile çok fark var mı V3 yerine V2 kullansakda olur mu?
5. normal Razer DeathAdder V3 kablolu Pro'ya kıyasla aralarındaki tek fark kablo ise V3 Pro yerine V3 tercih ederim benim içinde daha iyi olur çünkü hem bağlantı problemlerinden hem de şarj doldurma falan yüzünden.
6. normal V3 8K Hz bu V3 Pro versiyonuda 8K Hz mi?
7. Razer DeathAdder V3 kablolu mu daha iyidir yoksa Razer Viper 8KHz mi?

1. mouse kablosuz olduğu için sarjla mı çalışıyor pille mi ve kaç gün kullanım sunar Full şarj veya pil.
Şarjlı eğer pilli olsaydı içini çeker resimlerine eklerdim. Kullanıma bağlı ama 9 saatte %100'den %82'ye düşmüştü. 1 hafta çıkarıyor.

2. bu kablosuz olduğu için iletmesi sıkıntılı mı yani sensörü iyi mi çünkü Bluetooth ile bağlandığı için kısaca bağlantı sorunu var mı?
Bluetooth özelliği yok, sensörü iyi, iletme sorunu yok.

Konuyu okusaydınız zaten bu iki sorunuza cevap alabilirdiniz...

3. dilersek kablolu kullanabilir miyiz?
Tabii.
4. Razer DeathAdder V2 ile çok fark var mı V3 yerine V2 kullansakda olur mu?
25 gram kadar ağırlık var aralarında hani buna göre V2 Pro çok daha ağır ve hantal. V2 Pro'da ışık var bunda yok.
5. normal Razer DeathAdder V3 kablolu Pro'ya kıyasla aralarındaki tek fark kablo ise V3 Pro yerine V3 tercih ederim benim içinde daha iyi olur çünkü hem bağlantı problemlerinden hem de şarj doldurma falan yüzünden.
Kablolusu 8KHz destekliyor ancak 8KHz için iyi bir işlemciye sahip olmak gerek. 59 gram diyor normal v3'e ama kablosu vs derken daha ağır hissettirebilir.
6. normal V3 8K Hz bu V3 Pro versiyonuda 8K Hz mi?
4000Hz destekli alıcısını alarak 4000Hz'ye kadar çıkabiliyorsunuz normal olarak 1000Hz.
7. Razer DeathAdder V3 kablolu mu daha iyidir yoksa Razer Viper 8KHz mi?
Ergonomi farkı ve ağırlık farkı var ben v3'ten yana kullanırım. Vper 71gram V3 59gram.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…