Elektronik Razer DeathAdder V3 Siyah 8K Hz Kablolu Gaming Mouse 1325 TL

2 Temmuz'da sipariş verdim. Artık nasıl bir yoldaysa 4 günde transfer merkezine anca vardı. Çin'den gelen ürün 1 haftada elimde oluyor ya şaka gibi.

Zam geliyor diye millet cok yogunluk yaratmistir arada kaynamistir Trendyol Express normaldede gecikiyor benimkine sali gunu teslim demisti daha erken getirdi.

Benim mouse geldide orta skatez yamuk cikti.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 57
  • dddddddddddddddd.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
Benim mouse geldide orta skatez yamuk cikti.

Razer ürünlerde klasik haline geldi bu durum. Benimkininde tekeri yamuk çıktı. 7 kere falan Razer mouse satın aldım, 4 tanesinde ya butonları yumuşak çıktı ya da çift tıklama vardi. Özellikle DeathAdder serisinde yaşadım bu sorunları. Tek sorunsuz çıkan Mamba Elite oldu, Mamba Elite 5 yıldan fazla oldu sorunsuz ve yoğun şekilde kullanıyorum hala.

DeathAdder 1 2 3 aldim sadece 3 de bu sekilde oldu Viper'da 8KHz modeli var sorunsuz buyuk bir problem degil sokup yeniden taktim cozulmus oldu sorun Viper 8 KHz ile sensor fark ediyor guzel gelismis daha stabil.

8 günde kendi imkanlarıyla gelebildi kargo. Garanti kağıdının pek önemi yok ama buraya sıkıştırılmış olması normal mi? Kutuyu açtım herhangi bir problem yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20230710_185030.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…