FurkanEkici
Kilopat
Stok bitti kargo daha transfer merkezinde. Trendyol'dan alıp da kargosu bu kadar geciken oldu mu?
5 Temmuz'da aldim bugün geldi Trendyol'dan aldim.
Son düzenleme:
Stok bitti kargo daha transfer merkezinde. Trendyol'dan alıp da kargosu bu kadar geciken oldu mu?
2 Temmuz'da sipariş verdim. Artık nasıl bir yoldaysa 4 günde transfer merkezine anca vardı. Çin'den gelen ürün 1 haftada elimde oluyor ya şaka gibi.![]()
Benim mouse geldide orta skatez yamuk cikti.
Razer ürünlerde klasik haline geldi bu durum. Benimkininde tekeri yamuk çıktı.7 kere falan Razer mouse satın aldım, 4 tanesinde ya butonları yumuşak çıktı ya da çift tıklama vardi. Özellikle DeathAdder serisinde yaşadım bu sorunları. Tek sorunsuz çıkan Mamba Elite oldu, Mamba Elite 5 yıldan fazla oldu sorunsuz ve yoğun şekilde kullanıyorum hala.
Kutuyu açmadan koydukları için bu şekilde koyuyorlar.8 günde kendi imkanlarıyla gelebildi kargo. Garanti kağıdının pek önemi yok ama buraya sıkıştırılmış olması normal mi? Kutuyu açtım herhangi bir problem yok.
8 günde kendi imkanlarıyla gelebildi kargo. Garanti kağıdının pek önemi yok ama buraya sıkıştırılmış olması normal mi? Kutuyu açtım herhangi bir problem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.