Razer DeathAdder V3 vs Scyrox V8

• Konuyu başlatan 274TR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.211

274TR

Centipat
Daha fazla  
Kablo önemli değil. Yazılım malzeme kalitesi performans önemli. 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablo önemli değil. Yazılım malzeme kalitesi performans önemli. 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum.
Ikisininde şekili apayrı küçük orta büyüklüğü ve tutuşun claw ise Scyrox v8 daha iyi olur senin için eğer büyük bir elin varsa ve palm tutuyorsan Deathadder v3.

Illa şekil önemli değil dersen kablosuz olmasından dolayı V8 derdim ikisininde performansı zirve.

İki farklı tutuş için fare. Karşılaştırmak saçma.

İkisinin de şekili apayrı küçük orta büyüklüğü ve tutuşun claw ise scyrox V8 daha iyi olur senin için eğer büyük bir elin varsa ve palm tutuyorsan DeathAdder v3.

Illa şekil önemli değil dersen kablosuz olmasından dolayı V8 derdim ikisinin de performansı zirve.

İki tutuşuda kullanıyorum daha çok palm olsa da.

O zaman ATK Z1 bakabilirsin. Claw rahat ederim dersen scyrox V6 bakabilirsin.

Hocam söylediğiniz fareler çok güzel ama bende aptalca bir Razer takıntısı var kafam çok karıştı.

V6 bak o zaman palma daha yatkın, Superlight 2 ve maya X'e benziyor eğer o ikisinden birini deneyip rahat ettiysen V6 ile de edersin rahat.

Elimde şu an DeathAdder V2 Mini var Basilisk V3 vardı iade ettim tekerlekte ve kendisinde sıkıntı çıktığı için.

O zaman ATK Z1 bakabilirsin. Claw rahat ederim dersen scyrox V6 bakabilirsin.

İncelemesi var mı acaba bulamadım.

Son düzenleme:
Hocam söylediğiniz fareler çok güzel ama bende aptalca bir Razer takıntısı var kafam çok karıştı.

Elimde şu an DeathAdder V2 Mini var Basilisk V3 vardı iade ettim tekerlekte ve kendisinde sıkıntı çıktığı için.

İncelemesi var mı acaba bulamadım.
Razer'ın çoğu faresi scroll sorunlu

Hocam kesin kablosuz al der misiniz benim için yazılım sensör vs daha iyi şu ana kadar kablosuz hiç kullanmadım siz sanırım tecrübelisiniz.
Günümüzdeki kablosuz farelerin kablolu farelerden gecikme olarak pek farkı yok. Tek kötü yanı şarj süreleri. Şarj etmek beni rahatsız eder demediğiniz sürece kablolu almanın bir anlamı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı