Razer DeathAdder V3 vs V3 Pro

alisalih

Centipat
Daha fazla  
Selam bugünkü sorum V3 Pro vs v3. (Yeni sistem ve ekipman diziyorum ondan biraz fazla soru soruyorum.) Arkadaşlar tabii herkes V3 Pro diyecektir diye düşünüyorum, belki bazıları da V3 der ama şöyle; ben Valorant ve CS 2 oynayan bir insanım yani ms çok önemli. 8K'ya alınca FPS azalır diyorlar ama şöyle PC iyi (R7 7700X RTX 4070 64 GB RAM falan) o yüzden sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama kablosuz da bir başkadır elbet, yardımınıza muhtacım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@3522 hocam nasıl testlerde de normal (1000Hz) 8 kat daha hızlı olduğu görülüyor ve 'balon' olduğunu kesinlikle düşünmüyorum normalde umurumda dahi olmaz ama FPS oyunlarında işe tam yarar mı bilemiyorum.

Kablodan kurtulmak çok rahatlatır sizi.

@3522 hocam nasıl testlerde de normal (1000Hz) 8 kat daha hızlı olduğu görülüyor ve 'balon' olduğunu kesinlikle düşünmüyorum normalde umurumda dahi olmaz ama FPS oyunlarında işe tam yarar mı bilemiyorum.

240 hertz ve üstü ekranlarda fark oluşturuyor. Altında göz ardı edilebilir. Optimum anlatıyordu ağır çekim görüntü eşliğinde.
@alisalih düzenledim hocam.

@Merdt hocam dediğiniz şeyi düşündüm ama alma imkanım yok şu anlık 1 taşla 1 kuş vursam yeter :)

Aslında PC ve teknolojiyi aşırı takip eden ve bilen birisiyim ama yine de fikirleriniz benim için çok önemli.

@Merdt hocam dediğiniz şeyi düşündüm ama alma imkanım yok şu anlık 1 taşla 1 kuş vursam yeter :)

Aslında PC ve teknolojiyi aşırı takip eden ve bilen birisiyim ama yine de fikirleriniz benim için çok önemli.

Ben 1000 hertzden aşırı memnunum bence kabloya dönmeye değmez. İhtiyaç görürseniz ilerde alıcı değiştirirsiniz.

@Merdt hocam aslına bakılırsa 1ms aşırı yeter ama ondan 8 kat daha hızlı bir teknoloji? Ben bir de profesyonelliğe yakın oynuyorum (tabii tam bilemem rank aim bakımından) işime yarar diyorum hem kablosu yok gibi diyorlar. Ama çoğu e-sporcu Logitech G PRO Superlight kullanıyor (1ms) bilemedim.

@Merdt hocam aslına bakılırsa 1ms aşırı yeter ama ondan 8 kat daha hızlı bir teknoloji? Ben bir de profesyonelliğe yakın oynuyorum (tabii tam bilemem rank aim bakımından) işime yarar diyorum hem kablosu yok gibi diyorlar. Ama çoğu e-sporcu Logitech G PRO Superlight kullanıyor (1ms) bilemedim.

Proları idare eden şey sizi rahatlıkla eder bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı