Razer DeathAdder V3 wired mouse bağlantısı sürekli kopuyor

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Hocalarım merhaba, ürünü aşağı yukarı altı aydır falan kullanıyorum. Farenin bağlantısı fareyi hareket ettirince veya masayı sallayınca kopuyor; tekrar bağlanıyor tekrar kopuyor, bu döngü 5-6 kez oluyor her seferinde. Mesela mouse ile yuvarlak çiziyorum bağlantı kopuyor, mouse ekranda takılıyor sonra kendi kendine tekrar bağlanıyor ve tekrar kopuyor bazen koptuğunda direkt mouse ikonu kayboluyor sonra tekrar geliyor. Bugün masayı bacağım çarptı sallandı yine koptu. Sorun daha önce de birkaç kez olmuştu ama çok nadir oluyordu şu sıralar her gün oluyor. Genelde sorun 30 saniye devam ediyor ve gün boyunca bir daha olmuyor. Sorunun bilgisayardan kaynaklanmadığına eminim 1 ay önce masaüstü PC kullanıyordum bu sorunu yaşadım farklı portlara taktım yine düzelmedi şu an yeni bir laptop aldım burada da sorunu yaşamaya başladım port değiştirdim yine olmadı sorun mouseden kaynaklı. Ürünü Trendyol'dan Teknosa satıcısından aldım yani ürün orijinal. Bunun bir çözümü var mı? Ürünü iade etme şansım veya servise gönderme imkanım var mı? Biraz baktım ama Razer servisi hakkında pek bir şey bulamadım.
Sorun yaşanırken videoya alabildim biri bilgisayar üstünden diğerini telefonla aldım, YouTube linki bırakıyorum.

Telefon:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayar içinden video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de ürünü aldığımda 1400 TL'ydi şu an 2900 olmuş iade olursa bile fiyat farkı çok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı