Razer DeathAdder V3'te tıklama sesi giderek azalır mı?

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Razer DeathAdder V3 aldım ama tıklama sesi aşırı rahatsız ediyor. Bu kullana kullana ses azalır mı? Şu anki G402'ye göre çok daha rahatsız edici. İade mi etmeliyim acaba?

Razer optik switchleri biraz gürültülü maalesef. Hem Viper V2 pro hem de Deathadder V3 pro kullanıyorum bur kaç aydır ve switchlerin ses seviyesi değişmedi.

Mouse ses seviyesi sonradan değişeceğini sanmıyorum. Çok rahatsız oluyorsanız iade en iyi seçenek olabilir.

Mouse ses seviyesi sonradan değişeceğini sanmıyorum. Çok rahatsız oluyorsanız iade en iyi seçenek olabilir.

1400 TL'ye aldım 2. el karlı satabilir miyim acaba. Kulaklık tkaınca rahatsız etmesede kulaklıksız gece çok rahatsız eder.

Razer optik Switch'leri biraz gürültülü maalesef. Hem Viper V2 Pro hem de DeathAdder V3 Pro kullanıyorum bur kaç aydır ve Switch'lerin ses seviyesi değişmedi.

Keşke almadan önce iyi araştırsaydım. Zamlandı ben aldıktan sonra belki zamlandı diye iade alabilir.

1400 TL'ye aldım 2. el karlı satabilir miyim acaba. Kulaklık tkaınca rahatsız etmesede kulaklıksız gece çok rahatsız eder.
Sanırım şu an en ucuz fiyatı 1.650 TL, 1.500 TL civarına satabilirsiniz. 100 TL civarı kârınız olur. Ama alıcı çıkması önemli olan.

Sanırım şu an en ucuz fiyatı 1.650 TL, 1.500 TL civarına satabilirsiniz. 100 TL civarı kârınız olur. Ama alıcı çıkması önemli olan.

O zaman değmez iade konusunda zamlandı diye alırlar mı acaba?

Hepsiburada açıldıysa almazlar diyor ama almazlarsada uğraşmak istemiyorum soru sordan sorsammı ki, sormazsam eğer anlamaz iade alabilir. Kafam iyice karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…