Mouse ses seviyesi sonradan değişeceğini sanmıyorum. Çok rahatsız oluyorsanız iade en iyi seçenek olabilir.
Razer optik Switch'leri biraz gürültülü maalesef. Hem Viper V2 Pro hem de DeathAdder V3 Pro kullanıyorum bur kaç aydır ve Switch'lerin ses seviyesi değişmedi.
Sanırım şu an en ucuz fiyatı 1.650 TL, 1.500 TL civarına satabilirsiniz. 100 TL civarı kârınız olur. Ama alıcı çıkması önemli olan.1400 TL'ye aldım 2. el karlı satabilir miyim acaba. Kulaklık tkaınca rahatsız etmesede kulaklıksız gece çok rahatsız eder.
Sanırım şu an en ucuz fiyatı 1.650 TL, 1.500 TL civarına satabilirsiniz. 100 TL civarı kârınız olur. Ama alıcı çıkması önemli olan.
Mouse kaç gündür sizde? Eğer ki kılcal çizik veya tekrar satılmasını engelleyecek bir durum yoksa 14 gün içinde almak zorundalar.O zaman değmez iade konusunda zamlandı diye alırlar mı acaba?
Mouse kaç gündür sizde? Eğer ki kılcal çizik veya tekrar satılmasını engelleyecek bir durum yoksa 14 gün içinde almak zorundalar.
O zaman direkt iade edebilirsiniz. Herhangi bir sorunlu karşılaşmazsınız.Daha 1 saat önce geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.