Razer Deathradder Essential mı Logitech G203 mü?

Bütçe
700-1000

LLYNEXX

Decapat
Daha fazla  
İkisinin de fiyatlar birbirine yakın. Razer daha hafif ama kronik sorun var. Hangisinin yazılımı var bilmiyorum. Sizce hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 3'ün de kronik sorunu var :D G102 Lightsync aralarındanen temiz model ama o da parasını hak etmiyor. Lenovo Legion M300s var o fiyata en iyi https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...oyuncu-gy51h47350-siyah-fiyati,187660648.html
Kablosuz istersen deluxm600 var.

Hocam G102'yi de Rival 3'ü de kullandım. Rival 3'teki kronik sorun scroll (arasına toz kaçıyor ve bozuluyor çıkartınca düzeliyor). G102'deki kronik sorun scroll ve çift tıklama. Rival 3'ün switchleri bayağı iyi ve tıklama ömrü fazla. Bu bütçede en mantıklı seçim kendisi.

Hocam G102'yi de Rival 3'ü de kullandım. Rival 3'teki kronik sorun scroll (arasına toz kaçıyor ve bozuluyor çıkartınca düzeliyor). G102'deki kronik sorun scroll ve çift tıklama. Rival 3'ün switchleri bayağı iyi ve tıklama ömrü fazla. Bu bütçede en mantıklı seçim kendisi.

Lightsync'da çift tıklama olmuyor. O bütçede en mantıklı seçim 600s veya Delux M600.

Hocam şu an buraya Lightsync ile tıkladım :D. Yeni fareye geçeceğim idareten kullanıyorum. Önceden Rival 3 vardı kedi sağ olsun su döktü üstüne sağ tık basmamaya başladı. Hala bile CS oynadığım zaman Rival 3'ü takıyorum :D. Eskiden g102/203 fiyatları bayağı uygundu ancak bu fiyattan alınmaz. Çünkü rakipleri çok daha iyi mouselar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı