Razer Deathstalker Chroma Nasıldır ?

Makaleler
12
Daha fazla  
Selamlar. Şu an elimde fazladan Razer Blackwidow 2014 Expert ve eski klavyem olan Logitech G105 kaldı. Razer Blackwidow Tournament Edition kullanmaktayım. Sesini ve performansını çok beğeniyorum ancak ailem aynı yaklaşmıyor bu konuya. Özelliklede geceleri kullanırken çok sıkıntı olduğunu söylüyorlar tüm yatak odaları aynı katta olduğu ve odalar yan yana olduğu için çok ses gidiyormuş. Ben de geceleri neredeyse aynı performansı yaşayıp, Blackwidow Chroma kadar olmasada ışıklar içinde boğulup, ses çıkarmayan bir klavye arayışına girdim. Deathstalker Chroma önerdi arkadaşlarım. Gerçekten de beğendim gibi. Sizce başta yazdığım 2 klavyeyi satıp Deathstalker Chroma alsam mı ? Değer mi ? Deneyen varsa performansı nasıldır ? Yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.

Eğer bütçe belirtirseniz güzel klavye önerileri geleceğini düşünüyorum. Bence Razer yerine başka firmaların çeşitli ürünlerine yönelebilirsiniz. Sessiz ve güzel mekanik klavyeler var. Dizüstü bilgisayar klavyelerini seviyorsanız dediğiniz klavye size göre olabilir ama ben başka klavyelere bakmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Peki Amazon gibi yabancı sitelerden alma şansınız var mı? Ayrıca 350 TL derken klavyeleri sattığınızda mı 350 TL olacak yoksa 350 TL daha satmadan elinizde hazır mı bulunmakta?

Sessizlik için mekanik klavyede steelseries apex m800 tek geçerim. Hem ışıklı hem mekanik hem sessiz. Bütçenize uygun değil ama yine de belirtmek istedim. Technopat youtube'da incelemesini de bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı