Para bi de şans cuma günü huntsman mini fiyatına klavye aldım cumartesi bozuldu pazar günü huntsman mini aldığım klavyenin aynı fiyatıyla indirime girdi . Dünya hain mi?
Uzun süredir G300s kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım hangisini önerirsiniz? Fakat alışamama gibi bir korkum var. (bazı kullanıcılar G300S'den sonra küçük gelmiş) Elimin boyutu 19X9.
Uzun süredir G300s kullanıyorum ve değiştirme kararı aldım hangisini önerirsiniz? Fakat alışamama gibi bir korkum var. (bazı kullanıcılar G300S'den sonra küçük gelmiş) Elimin boyutu 19X9.
Sensör vs bakımından sormuştum belki sensör daha iyi ise as mouse olabilir DeathAdder V2 Mini diye.
Sanırım ASUS Impact II as mouse olarak daha iyi olabilir, Razer hakkında nedense sensörü hakkında pek bir bilgi bulamadım; sadece 8500 DPI desteklediğini buldum. Mini olmayan modelle aynı mı bilmiyorum.
Hocam isterseniz Glorious Model O fareye bakabilirsiniz. Arkadaşım beyaz modelini kullanıyor, hatta bana da test ettirdi. Beğenmedim desem yalan olur ancak benim elim için pek ergonomik değil daha doğrusu palm tutuş için serçe parmağımı oturtamadım ama arkadaşım parmak ucu tutuş ile çok rahat kullanıyor. Belki siz de bakabilirsiniz.