Razer Elite Tuşlar Arası Farklılık Normal mi?

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Razer Elite sahiplerinin yorumlarını merak ediyorum.

Bugün 1 adet aldım. Daha önce de Razer kullanmışlığım var. Sağ tuş ve diğer tuşlar çok sağlam. Basınca travel zamanları aynı (yeterli travel zamanı var) ve çıt çıt tok ses geliyor. Güzel bir ses. Yan tuşlar DPI tuşları dahil.
Ama sol tuş bana tuhaf bir his verdi. Travel zamanı kısa ve tıkladığım zaman çok ince çok hafif bir tıklaması var. Kullananlarda böylemi yoksa bana mı böyle denk geldi? Güçsüz geldi uzun süre dayanmayacak hissiyatı verdi. Bunu sormak istedim.

Teşekkür ederim.

Normal değil fakat son on günde 2 tane sıfır DA Elite geçti elimden, birinin sağ tık dediğin gibiydi birinin sol tık. Çok sevsem de istemeye istemeye iade ettim, maalesef yaygın görülebilen bir problem. Reddit ve YouTube üzerinden sorunu yaşayan insanları bulman mümkün. Garantiye gönderirsen muhtemelen değişim yaparlar ama yeni üründe de problem çıkarsa üzülürsün, ben üzüldüm şayet. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı