Razer Enki X vs DXRacer Craft Pro vs Corsair TC200

Gk1763

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Corsair TC200 - 9.000 ₺
Razer Enki X - 10.971 ₺
DXRacer Craft Pro - 11.400 ₺

Bu üç modelden hangini önerirsiniz?

Sorunsuz senelerce kullanabileceğim bir koltuk arayışındayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Corsair T.C.200 - 9.000 ₺
Razer enki X - 10.971 ₺
DXRacer craft Pro - 11.400 ₺

Bu üç modelden hangisini önerirsiniz?

Sorunsuz senelerce kullanabileceğim bir koltuk arayışındayım.

Merhaba. Craft Pro aldım, 1 hafta deneyip iade ettim çünkü çok sert bir koltuk, sırt mekanizması da güzel ancak minder olmadığı için çok sert ve ayar kısmı çok etkili değil. Bunların haricinde çok kaliteli koltuk ancak bana uymadı. Yerine HP Omen Citadel aldım, çok daha rahat ve konforlu bir koltuk bence, tavsiye ederim.

Hocam bende DXRacer craft Pro alacağım sert koltuk, yatak, yastık tercih ediyorum nereden aldınız?

Merhaba hocam. Ben hepsiburada üzerinden 10300 tl.ye almıştım 6 taksit de vardı aldığımda. Ürün fazla sert yalnız, bilginiz olsun. İst.da iseniz deneme şansınız varsa mutlaka deneyin. Yerine aldğım hp omen citadel bunun yanında çok yumuşak kalıyor çünkü.

Merhaba hocam. Ben Hepsiburada üzerinden 10300 TL. Ye almıştım 6 taksit de vardı aldığımda. Ürün fazla sert yalnız, bilginiz olsun. İst. Da iseniz deneme şansınız varsa mutlaka deneyin. Yerine aldğım HP Omen citadel bunun yanında çok yumuşak kalıyor çünkü.

Deneme şansım yok belki Razer alırım mouse kulaklık Razer ve DXRacer isteme sebebim beyazı olması ekipmanlarımı beyaz yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı