Razer Fareye Meyve Suyu Döküldü

Xarch

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2014
Mesajlar
90
Yer
İstanbul
Amazon üzerinden alalı neredeyse 2 ay olan Razer Deathadder Chroma fareme yaklaşık 2 hafta önce meyve suyu döktüm. İlk 15 saniyede panik halinde yapabildiğim her şeyi yaptım (ters çevirmek,kurulamak vb.). Daha sonra saç kurutma makinesi ile biraz kurutmaya çalıştım.

Şu ana kadar hiçbir sorun çıkmadı ama birkaç gündür tuşlarda yapışma oluyor yani basınca biraz sonra geri geliyor tuş ve tekerleği yukarı doğru çevirirken kendi kendine basılıyor. Bazen de çok olmasa da arada bir lazerde sıkıntı oluyor saniyelik. Yapışma sorununu peçete yardımıyla biraz çözdüm ama yinede yok değil. Bu sorun çözülür mü acaba?
 
Eğer yurt dışına garantiye göndermek gibi bir niyetiniz yoksa, içini açıp kulak temizleme çubuğu gibi bir şeyle temizlik yapabilirsiniz. Hiçbir şey yapmasanız bile bir zaman sonra yapışkan özelliğini kaybedecek, bahsettiğiniz şeyler ortadan kaybolacaktır. Ama oksitlenme, küflenme gibi şeyler olabilir.
 
Razer uluslar arası garanti sağlıyor. Türkiye de nereye verebilirsiniz araştırın isterseniz.
 
Şu anda yapışma sorunu çözüldü ama tekerleği çevirirken basılma sorunu halen devam ediyor.

Tekerleği her yukarı döndürdüğümde kendi kendine basılıyor ve bu internette dolaşırken bana gerçekten çok büyük bir zorluk çıkarıyor, bu sorunu nasıl çözerim ?
 
Faredeki tekerlegin yaninda ufak bir bosluk varsa kürdan tarzi bir sey sokmayi deneyebilirsin. Bir de arkadaslar aklinizda bulunsun boyle bir sey basiniza geldiginde mesela telefonunuz suya dustugunde tüm kapaklarini acip pirinclerin arasina koyun. Pirincler onu emecektir :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı