Elektronik Razer firefly V2 mouseped - 1.532 TL

Alınabileceğini düşünmüyorum, boyutu küçük.
RGB göz yorucu bir özellik bana göre.
KlasseGear tiger longteng alıp kullansam daha iyi olurdu herhalde, RGB ihtiyacım olursa da LED alıp istediğim görüntüyü oluştururdum sanırım :D

KlasseGear tiger longteng alıp kullansam daha iyi olurdu herhalde, RGB ihtiyacım olursa da LED alıp istediğim görüntüyü oluştururdum sanırım :D
Bana göre RGB artık çok gereksiz. Bir ihtimal monitörün arkasına beyaz led ya da monitör lambası alırdım. Sadelik iyidir.

bana görede öyle ama görsel açıdan evi disko gibi yapmak istiyenler olabiliyor onlar tercih edebilir
Bana göre RGB artık çok gereksiz. Bir ihtimal monitörün arkasına beyaz led ya da monitör lambası alırdım. Sadelik iyidir.
bende sevmiyorum ben sadece setup arkasına şundan aldım onuda açmıyorum bile gereksiz göz yoruyor arada açıyorum
1727273162965.png

Ürünü alacaklar için;

Konuyu açmadan önce ikinci el bakınıyordum uzun süredir ve şansa da Amazon'da indirime düştüğünü görüp alıp ardından konuyu açmıştım. Yani dün aldım bugün de gelmişti (dün).
Viper V2 Pro farem ile 2 saat kadar deneyimledim ve resmen hayal kırıklığına uğradım.
Boyutu çok küçük olduğundan elimin hareket alanını kısıtlıyor ve istediğim performansı da vermedi. RGB takıntısı değilim lâkin Synape yazılımın da BlackWidow V3 ile kullandığım özel profilleri de desteklemedi nedense.
Şu an kullandığım mouse pad ise SteelSeries QCK Large 45X40.
Lâkin eskisi gibi kaymayınca onu ve bu firefly V2 bile kaldırıp normal masada (mousepadsiz) bile daha iyi kayıyor 😅
Sanırım toz vb olsa gerek direkt pencerenin hizasında.
Kısacası ürünü iade edeceğim.
Sizden ricam QCK Large için temizleme önerisi alabilir miyim?
Buraya kadar sabredip okuduğunuz için minnettarım 💚 😄

Az önce biraz daha şans verip 1 saat kadar daha deneyeyim dedim CS2 oynarken, resmen elimin bileğini terletip bir yerden sonra da ağrı yapıyor. Onun sebebi de mouse pad küçük olduğu için ileri ittim mouse dışarı taşmasın diye ama bu sefer de kolum dışarıda kaldı. Dengesiz bir ağrı ve kullanım oluştu.
Hiçbir şekilde memnum değilim.

Son düzenleme:
Ürünü alacaklar için;

Konuyu açmadan önce ikinci el bakınıyordum uzun süredir ve şansa da Amazon'da indirime düştüğünü görüp alıp ardından konuyu açmıştım. Yani dün aldım bugün de gelmişti (dün).
Viper V2 Pro farem ile 2 saat kadar deneyimledim ve resmen hayal kırıklığına uğradım.
Boyutu çok küçük olduğundan elimin hareket alanını kısıtlıyor ve istediğim performansı da vermedi. RGB takıntısı değilim lâkin Synape yazılımın da BlackWidow V3 ile kullandığım özel profilleri de desteklemedi nedense.
Şu an kullandığım mouse pad ise SteelSeries QCK Large 45X40.
Lâkin eskisi gibi kaymayınca onu ve bu firefly V2 bile kaldırıp normal masada (mousepadsiz) bile daha iyi kayıyor 😅
Sanırım toz vb olsa gerek direkt pencerenin hizasında.
Kısacası ürünü iade edeceğim.
Sizden ricam QCK Large için temizleme önerisi alabilir miyim?
Buraya kadar sabredip okuduğunuz için minnettarım 💚 😄

Az önce biraz daha şans verip 1 saat kadar daha deneyeyim dedim CS2 oynarken, resmen elimin bileğini terletip bir yerden sonra da ağrı yapıyor. Onun sebebi de mouse pad küçük olduğu için ileri ittim mouse dışarı taşmasın diye ama bu sefer de kolum dışarıda kaldı. Dengesiz bir ağrı ve kullanım oluştu.
Hiçbir şekilde memnum değilim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Hayır güzel degil.

İşin aslı, deneyimlediğim kadarıyla görsel olarak güzel görünse de şahsen bana göre üstte belirttiğim sebeplerden dolayı pek kullanışlı gelmedi bana.

Tavsiye için;
Hatta 1 saat önce Razer Atlas siparişi verdim.
Vatan'da test ettim, cidden yok böyle bir şey! Hayran kaldım resmen. 40x45cm olması bana yetti zaten. Ve hemen siparişi verdim.
Oradaki elemandan da birkaç fikir aldım. Kendisi 1 senedir kullanıyor. Her türlüsü mouse pad kullanmış ve Atlas mousepd'i tek geçtiğini ve çok memnun kaldığını söyledi.

Vatan'da 4K'ya yakın. Amazon'da 2.400 TL civarı lakin kendi fikrimce ömürlük ve hiç pişman olunacak bir ürün değil.
En azından Vatan'dan test edebilirsiniz.

@Mert1337

İşin aslı, deneyimlediğim kadarıyla görsel olarak güzel görünse de şahsen bana göre üstte belirttiğim sebeplerden dolayı pek kullanışlı gelmedi bana.

tavsiye için;
Hatta 1 saat önce Razer atlas siparişi verdim.
Vatan'da test ettim, cidden yok böyle bir şey! Hayran kaldım resmen. 40x45cm olması bana yetti zaten. Ve hemen siparişi verdim.
Oradaki elemandan da birkaç fikir aldım. Kendisi 1 senedir kullanıyor. Her türlüsü mouse pad kullanmış ve atlas Mousepd'i tek geçtiğini ve çok memnun kaldığını söyledi.

Vatan'da 4K'ya yakın. Amazon'da 2.400 TL civarı lakin kendi fikrimce ömürlük ve hiç pişman olunacak bir ürün değil.
En azından Vatan'dan test edebilirsiniz.

@Mert1337

Evet onu ben de keşfetmiştim fakat camlı bir mouse pad bana ilginç geldi hiç test etmedim bir ara denk gelirsem inşallah test ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı