S Sawet Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #1 Merhaba, sabahleyin Razer Gold üzerinden almış olduğum Resident Evil 7 ve village Gold Edition Steam hesabımdan kaldırıldı. Steam desteğe mesaj attım henüz cevap vermediler, oyunu alan arkadaşlar sizde de böyle bir şey oldu mu? Dosya Ekleri 1.jpeg 392,9 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba, sabahleyin Razer Gold üzerinden almış olduğum Resident Evil 7 ve village Gold Edition Steam hesabımdan kaldırıldı. Steam desteğe mesaj attım henüz cevap vermediler, oyunu alan arkadaşlar sizde de böyle bir şey oldu mu?
e.bukucu Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 124 Yer Gaziantep 30 Mart 2023 #11 Pink2Geek dedi: Bana henüz dönüş yapmadılar. Dün gece attım ticket ı Genişletmek için tıkla... Yukardaki konuda atmış arkadaşlar gelen mailleri. Bana da aynısı geldi size de aynısını atarlar muhtemelen. Artı 0 Eksi
Pink2Geek dedi: Bana henüz dönüş yapmadılar. Dün gece attım ticket ı Genişletmek için tıkla... Yukardaki konuda atmış arkadaşlar gelen mailleri. Bana da aynısı geldi size de aynısını atarlar muhtemelen.