Razer, güç kaynağı ve sıvı soğutma çıkartıyor!

Oyuncu sakızı, çorabı çıkaran firmadan ciddiyet ve kalite beklemiyorum açıkçası.
Şu kısım hariç katılıyorum dediklerine. Şahsen AIO alacak olsam gider Corsair, PSU alacak olsam TT, XPG, Seasonic falan alırdım.

Razer oyuncu ekipmanlarında kendini kanıtlamış bir firma. Razer her yeni bir ekipman çıkarttığında tabiri caizse piyasanın durumu tamamen değişiyor.
 
İfadeler: RPM
Yine ışık şöleni olan ürünler, ışıklı olduğu için değil ama malzemesinden ötürü pahalı olur.
Muhtemelen piyasa rakibi Corsair olur.
 
Razer oyuncu ekipmanlarında kendini kanıtlamış bir firma. Razer her yeni bir ekipman çıkarttığında tabiri caizse piyasanın durumu tamamen değişiyor.

Razer o havasını kaybedeli çok oldu 2015 yılında değiliz. O zaman gaming ekipmanı üreten firmalar çok sınırlıydı Razer, Logitech, Steelseries bu kadar. Alelade bir markaya dönmüş durumda tüm havaları iç piyasa. Türkiye gibi ülkelerde ürünleri artık yerel fiyatla nasıl sattıklarını görüyorsun çünkü artık kimse Razer almıyordu. Bunda da ASUS, MSI, Gigabyte, Corsair vb. markaların gaming ekipmanlarına odaklanmasından kaynaklı.
 
2015 yılında yaşıyor olsaydık Deathadder gibi birkaç ürün hariç Razr tercih edeceğim bir marka olmazdı. O yılların belki de en popüler klavyesi Blackwidow zaten sorunluydu, Mamba fareler de aynı şekilde.

Şu anki Razer'a baktığımızda ise klavyede Huntsman ve yeni Blackwidow modellerinin, farede Viper ve yeni Deathadder modellerinin, kulaklıkta da Blackshark modellerinin ne kadar kaliteli olduğu çoğu kşi tarafından kabul edilmiş bir şey. Konu marka tartışmasıan dönemsin diye çok uzatmayalım, kısacası Razer eskisine göre çok daha iyi bir durumda. Son çıkan Razer Blade laptoplar da buna iyi bir örnek.
Güç kaynağı alınır mı bilmiyorum. Hiç güven vermedi nedense.
İç yapısı vs. iyice ortaya çıksın, o zaman bir şeyler belli olur.
Benzemiyor bence.
 
Güç kaynağı alınır mı bilmiyorum. Hiç güven vermedi nedense.

ASUS, MSI gibi birisine yaptırırlar da tek soru kim niye alsın. Piyasayı bu kadar dominte eden ve güven veren marka arasında ışıklı mışıklı Razer kulağa komik geliyor. Belki kendi sistemlerini satmaya başlarlar ona ön ayak oluyorlardır.
 
Bana güven vermedi bu pavyon ışıklı ürünler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…