Razer Hammerhead Pro V2 alınır mı?

kdcase

Hectopat
Daha fazla  
Kulak içi Gaming kulaklık arıyorum bu linkteki Razer Hammerhead Pro V2 kulaklık orijinal midir ve almaya değer mi? Orijinal değil ise hangi kulak içi kulaklığı almalıyım? Wraith'i çok önerdiklerini gördüm fakat kulağın üstünden geçirilip takılan kulaklıklarda rahat edemiyorum. Hafif ve kulakta rahatsız etmeyen mikrofonlu kulak içi kulaklık önerebilir misiniz? Şu an kullandığım Sennheiser CX300s, buna benzer bir kulaklık arıyorum Max fiyat 1300TL olacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
%99.99 ihtimalle sahte, çünkü bu modelin çok fazla sahtesi var. Eğer bulabilirsen Razer’ın Hammerhead Duo modelini öneririm. Kablolu kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorsan güzel model 2 yıldır kullanıyorum ses kalitesi falan mükemmel. Ama sıfırı hâlâ var mı emin değilim yinede bi araştır bence. Eğer varsa ve fiyatı iyise kaçırma derim.

%99.99 ihtimalle sahte, çünkü bu modelin çok fazla sahtesi var. Eğer bulabilirsen Razer’ın Hammerhead Duo modelini öneririm. Kablolu kulak içi oyuncu kulaklığı arıyorsan güzel model 2 yıldır kullanıyorum ses kalitesi falan mükemmel. Ama sıfırı hâlâ var mı emin değilim yinede bi araştır bence. Eğer varsa ve fiyatı iyise kaçırma derim.
Sahte olup olmadığını aktivasyon kodundan mı anlayabilirim sadece ? Razer Hammerhead Duo maalesef bulamadım hiç 0 satan bir site

Sahte olup olmadığını aktivasyon kodundan mı anlayabilirim sadece? Razer Hammerhead Duo maalesef bulamadım hiç 0 satan bir site.

Seri numarasindan anlasilabilir sanirim Sahibinden'de vs vardi ilani sifir yanlış hatirlamiyorsam.

Sahte olup olmadığını aktivasyon kodundan mı anlayabilirim sadece? Razer Hammerhead Duo maalesef bulamadım hiç 0 satan bir site.

Bendekini Razer hesabima kaydedilmistim kayitli gozukuyor. Almadan once seri no falan sor bence ne olur ne olmaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250427_192426_Chrome.jpg
    Screenshot_20250427_192426_Chrome.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı