ETA saat nedir, ne işe yarar?

Ne anlamda rezil olacağım.

Ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama tahminimce çok pahalı bir saat alacak kadar iyi olmadığını düşünüyorum.

Mesela 500 bin TL'lik bir saatin çakmasını alsanız biraz saçma olmaz mı sizce de?

Saatlerden anlayan birisi kolunuzda gördüğünde gelip size sormayacak mi?

Ekonomik durumunuzu bilmiyorum ama tahminimce çok pahalı bir saat alacak kadar iyi olmadığını düşünüyorum.

Mesela 500 bin TL'lik bir saatin çakmasını alsanız biraz saçma olmaz mı sizce de?

Saatlerden anlayan birisi kolunuzda gördüğünde gelip size sormayacak mi?
Allah'a şükür durumum çok iyi ama yaş olarak gidip zirveye oynamak istemiyorum ve giriş saati olarakta bir sürü saatim var etadan beklentim 1:1 olsun birde mekanizma kaliteli olsun yeter

Allah'a şükür durumum çok iyi ama yaş olarak gidip zirveye oynamak istemiyorum ve giriş saati olarak da bir sürü saatim var etadan beklentim 1:1 olsun bir de mekanizma kaliteli olsun yeter.

Bence yine de almayın hocam. Etaların fiyatlarında çok güzel saatler var.

Ama tabii ki tercih size kalmış.

Bir de işin emek kısmı da var o yüzden replika almak pek hoş değil.

Bence yine de almayın hocam. Etaların fiyatlarında çok güzel saatler var.

Ama tabii ki tercih size kalmış.

Bir de işin emek kısmı da var o yüzden replika almak pek hoş değil.
Evet işin içinde emek var fakat artık normal 30,40 bandındaki saatler sıradan geliyor etaya yöneldim düşüneceğim bakalım düşünceleriniz için teşekkürler.

Evet işin içinde emek var fakat artık normal 30,40 bandındaki saatler sıradan geliyor etaya yöneldim düşüneceğim bakalım düşünceleriniz için teşekkürler.
Garip bir düşünce şekliniz var da, öncelikle ETA ETA diye bahsettiğiniz şeyin ETA olmadığını, ETA'nın ne olduğunu bir anlamaya çalışın en azından.

Baktığınız sahte saatlerin ETA mekanizmalarıyla yakından uzaktan alakası yok. Yurt dışında ETA 2824'ün aynı çalışma prensibiyle tasarlanan Sellita 200 bile takmıyorlar o saatlere. ETA mekanizmaları orijinal Swatch Group saatler dışında hiçbir saatte orijinal olarak bulunmaz, bulunamaz. Swatch Group bu mekanizmayı kendi markaları dışında piyasaya satmıyor. Bu yüzden Sellita SW-200 var her yerde, sahtelerde onun da çakması var. Ne idüğü belirsiz, kalite kontrolü olmayan, Çin'de dandik fabrikalarda dandik şekilde üretilmiş mekanizmalar.

1:1 diye bir şey yok. Kolunuzda o marka varmış izlenimi verip içten içe ustaların hakkını çiğnemeyi de kendinize yakıştırıyorsanız diyecek çok bir şey yok. Ama yakından uzaktan alakası olmayacak alacağınız sahte saatin orijinaliyle.

Garip bir düşünce şekliniz var da, öncelikle ETA ETA diye bahsettiğiniz şeyin ETA olmadığını, ETA'nın ne olduğunu bir anlamaya çalışın en azından.

Baktığınız sahte saatlerin ETA mekanizmalarıyla yakından uzaktan alakası yok. Yurt dışında ETA 2824'ün aynı çalışma prensibiyle tasarlanan Sellita 200 bile takmıyorlar o saatlere. ETA mekanizmaları orijinal Swatch Group saatler dışında hiçbir saatte orijinal olarak bulunmaz, bulunamaz. Swatch Group bu mekanizmayı kendi markaları dışında piyasaya satmıyor. Bu yüzden Sellita SW-200 var her yerde, sahtelerde onun da çakması var. Ne idüğü belirsiz, kalite kontrolü olmayan, Çin'de dandik fabrikalarda dandik şekilde üretilmiş mekanizmalar.

1:1 diye bir şey yok. Kolunuzda o marka varmış izlenimi verip içten içe ustaların hakkını çiğnemeyi de kendinize yakıştırıyorsanız diyecek çok bir şey yok. Ama yakından uzaktan alakası olmayacak alacağınız sahte saatin orijinaliyle.
Haklısınız fakat yapacak bir sey yok

Hocam peki ne almayı düşünüyorsunuz aklınızda bir model var mı?
Omega Seamaster Diver 300 M
America's Cup bu model

Şöyle söylemek istiyorum Subay tarih hocam önerdi bu konuyu kendisinde de omega var bir kaç kez bana verdi inceletti güzel buldum olay bundan ibaret hocanın güvendiği bir site var orayı önerdi bende okeyledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı