Razer Hammerhead V2 veya Pro V2

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Başlıkta belirttiğim gibi "Kulak İçi Kulaklık" tavsiyesi istiyorum, şimdi ben Razer markasını pek seven birisi değilim yalnız telefon için bir kulaklık alacağım kaliteli bir şey için en az 100-130 TL para vereceğim. Aklıma geldi ben 1 kulaklık alayım hem PC'de oyun oynayıp müzik dinlerken, hem de telefonda müzik dinlerken kullanabileyim. O yüzden Razer Hammerhead V2 veya Pro V2 alacağım (muhtemelen Pro V2), şimdi ürünün yaklaşık Türkiye fiyatı 200+ civarlarında.

Sorularım:

1- Bu ürünü Türkiye'den veya yurt dışından alırsam orijinal olup olmadığını anlayabilir miyim?
2- Bu fiyat aralığına daha iyi bir ürün var mı?
3- Black Friday ile bu ürüne iyi bir indirim olabilir mi yoksa olmaz direkt en uygun nerede bulursam alayım mı?

Not: Bu kulaklık vb. ekipmanlarda birazcık hassas olduğum için ne bu zamana kadar 2. el kulaklık aldım ne de sattım o şekilde mesajlar gelmezse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun için kulaklık arıyorsanız kulaküstü bir kulaklık daha iyi olacaktır. Telefonunuzda da kullanmak istiyorsanız 3.5mm sayesinde telefonda da kullanabilirsiniz kulaküstü kulaklıkları.
Steelseries Arctis 3’e bir bakın derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı