Razer Huntsman Elite vs Corsair K95 Platinum

Şahsen ben olsam Razer alırdım çünkü K95'de yanda macro tuşları var benim için çok gereksiz ama siz kullanacaksanız alabilirsiniz.2.nci olarak Razer'de üst tarafı boş K95'e göre daha sade ama senin için sorun olmazsa K95 alabilirsin benim fikrim bu şekilde ama kullananların fikirlerini alırsanız daha iyi olur. Bir de Razer'in tuş baskısı K95'e göre daha güzel geliyor.

Şahsen ben olsam Razer alırdım çünkü K95'de yanda macro tuşları var benim için çok gereksiz ama siz kullanacaksanız alabilirsiniz.2.nci olarak Razer'de üst tarafı boş K95'e göre daha sade ama senin için sorun olmazsa K95 alabilirsin benim fikrim bu şekilde ama kullananların fikirlerini alırsanız daha iyi olur. Bir de Razer'in tuş baskısı K95'e göre daha güzel geliyor.
Teşekkürler.

@benimişte v2 Hocam hangisini aldınız ? Ben de klavye almayı düşünüyorum da ben de Razer Blackwidow Elite ile K95 Platinum Brown arasında kaldım. Bir bilginiz var mıdır ?

Huntsman Opto öneririm, indirimde denk geliyo bazen. Ben çok memnunum.

Son 3 dk. :)

Hocam o 3 dakika indirimi o stok bitene kadar merak etmeyin :D. Ben klavyede bilek desteği isteyenlerdenim o klavye bana olmaz.

Aynen bitirene kadar tekrar indirime giriyo. :) İtopya'dan zamanında çok sağlam indirimler yakaladım. Huntsman Opto'yu 550 TL'ye ve Corsair H100i RGB Platinum'u 899 TL'ye aldım.

Harici destek tercih edebilirsiniz, Huntsman'ın mıknatısları var. Switch'leri de bi harika!

Aynen bitirene kadar tekrar indirime giriyo. :) İtopya'dan zamanında çok sağlam indirimler yakaladım. Huntsman Opto'yu 550 TL'ye ve Corsair H100i RGB Platinum'u 899 TL'ye aldım.

Harici destek tercih edebilirsiniz, Huntsman'ın mıknatısları var. Switch'leri de bi harika!
Kendisini denedim fakat bilek desteği yok diye almiyordum. Bilek desteklerine bakıyorum hemen daha satın almadım klavye :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı