Razer Huntsman Mini alınır mı?

Bütçe
1000
Normalde bütçem 500 TL idi ama 1000'e çıkartmayı başardım aklımda Razer Huntsman mini red Switch versiyonu var red Switch seçmemin nedeni zaten belli.

Ürün linki:

Alınır mı?
Evet, alınır. Oyun da oynuyorsanız mis gibi bir seçenek olur.
Alınabilir. Ama Gamakey'in falan bu görünüşte daha uygun fiyatl klavyeleri olabilir.
@Xeonayp
Gamakay gayet iyi bir firma ama oyun odaklı ise yapılan seçim Huntsman Mini almak daha mantıklı olur. Gamakay biraz daha günlük kullanıp modlamak isteyenler için diyebiliriz. Oyun da oynanır sıkıntı yok ama arkadaş %90 ihtimalle modlamayacağı için Huntsman Mini daha mantıklı bir seçimdir.

Merhaba klavyeyi aldiniz mi memnun musunuz 1 yil gecmis kullanim tecrubeleriniz paylasabilir misiniz bende almayi dusunuyorum.

Şöyle klavye gerçektenk güzel ve teknik hiçbir sorun yok fakat sesi çok fazla ses önemli degilse alabilirsiniz bir de F tuşlarının olması sıkıntı açıkçası şu an tekrar alacak olsam Black Widow V3 TKL alırdım bir de fiyatı 2500 TL olmuş yani Black Widow daha mantıklı gibi geldi. (şimdi fark ettim o zaman forumu red olarak açmışım red Switch almadım stoku bitmişi çünkü)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı