Razer Huntsman TE orijinalliği nasıl anlaşılır?

FliqX

Centipat
Katılım
17 Haziran 2020
Mesajlar
4
2 gün önce QP Bilişim'den Razer Huntsman TE klavyesini aldım. Bugün elimde ulaşt, ı normalde Razer'in razercare diye bir uygulamaları var klavyelerin arkasındaki seri numaralarını databaselerine kaydedip orijinal olup olmadığını kontrol edebiliyorsunuz. Ben de klavyem geldiği gibi ambalajından çıkartmadan bir kontrol edeyim dedim. Seri numarası bulunamadı, bir de bildiğim üzere zaten aldığım klavyede büyük enter yok. Bana gelen büyük enter, küçük Shift. Sonra Amazon'dan kontrol ettim Amazon germany de aldığım klavyenin aynısını satıyor sonra takıldım piyasada büyük enterlı bir Razer Huntsman Tournament Edition var ama Razer'in databasende böyle bir klavye yok, ben de mantık olarak orijinal değil dedim. Ben mi yanlış düşünüyorum bilen biri varsa söyleyebilir mi? Ona göre iade edeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan Bilgisayarda satılanda da büyük enter var sahte Razer olduğunu düşünmüyorum. Bende almayı düşünüyorum memnun musun klavyeden?
 
Vatan bilgisayarda satılanda da büyük enter var sahte Razer olduğunu düşünmüyorum. Bende almayı düşünüyorum memnun musun klavyeden?

5 aya yakın süredir kullanıyorum klavyenin tuşları çok yumuşak başta alışmak biraz zor ama alışınca çok rahat geliyor ben bayağı memnunum.
Razer Synapse kurunca tanir klavyeyi. Buyuk enter Turkce Q tus dizilimine sahip her klavyede var zaten.
Aliexpress'te 1. Sınıf çakma Razer Deathadder falan var takınca Razer Synapse algılıyor birde klavye İngilizce Q US ve UK layout var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı