Razer Huntsman V2 (Red Switch) nereden alınır?

Mahkumm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Razer Huntsman V2 red Switch (UK) layout 1 haftadır bakıyorum ara ara. Gelmiyor stoklara falan.
Alabileceğim bir site falan var mı? Yardımcı olabilecek var mı?

Bu ise baktığınız stoklarda var fakat fiyatına değer mi bilemiyorum, bana yüksek geldi.

Razer red Switch için ekstra 1200 TL ödenmez, bunu al keyfine bak. Mor Switch için bir sorun varsa alabilirim, kullanmaktayım.

Bu ise baktığınız stoklarda var fakat fiyatına değer mi bilemiyorum, bana yüksek geldi.

(UK) layout daha iyi benim için evet haklısın fiyatına değer mi diye düşünüyorum ama baktığımda en hızlı klavye olarak 3-4 sırada yer alıyor.

Razer red Switch için ekstra 1200 TL ödenmez, bunu al keyfine bak. Mor Switch için bir sorun varsa alabilirim, kullanmaktayım.

Mor Switch'ler aşırı ses çıkarıyor diye araştırdığımda gördüğüm şikayetlerden.

Programlama ile ilgileniyorum ufak ufak o yüzden %100 klavye olması açımdan iyi.

Mor Switch'ler aşırı ses çıkarıyor diye araştırdığımda gördüğüm şikayetlerden.

Programlama ile ilgileniyorum ufak ufak o yüzden %100 klavye olması açımdan iyi.

Mavi veya yeşil Switch'e benzer bir ses oranı var. Programlama için alıyorsan ve mekanik şart değil dersen Ornata V3 kullanman daha konforlu olur diye düşünüyorum.

Mavi veya yeşil Switch'e benzer bir ses oranı var. Programlama için alıyorsan ve mekanik şart değil dersen Ornata V3 kullanman daha konforlu olur diye düşünüyorum.

Şu an adepte olmaya çalışıyorum programcılık için yeni adım attım diyebilirim,
Mekanik olması daha iyi, ilk mekanik klavyem ASUS scope RX (red Switch) 1.5-2 yıldır kullanıyorum sayılır klavyenin tırnakları kırılıyor zamanla bendeki 3 tane tuş kırıldı ondan dolayı değişime gidiyorum ve (PBT) iyi bir klavye almak istiyorum.

Şu an adepte olmaya çalışıyorum programcılık için yeni adım attım diyebilirim,
Mekanik olması daha iyi, ilk mekanik klavyem ASUS scope RX (red Switch) 1.5-2 yıldır kullanıyorum sayılır klavyenin tırnakları kırılıyor zamanla bendeki 3 tane tuş kırıldı ondan dolayı değişime gidiyorum ve (PBT) iyi bir klavye almak istiyorum.

Hem bilek desteği var, hem red Switch hem de %100 hocam.

Hem bilek desteği var, hem red Switch hem de %100 hocam.

Kaç ms tepkimesi var onun hocam.

Dosya Ekleri

• razer huntsman v2.png
    razer huntsman v2.png
    164,6 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Geri
Yukarı