Razer Huntsman V2 TKL vs SteelSeries Apex 5

Bütçe
Max 4500-5000

Segvano36

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz iki klavye arasında kaldım. Razer olanı Amazon'dan, SteelSeries olanı vatandan alacağım ve ikisi de 4000 TL. Razer marka mouse kullandığım için ekosistem kurmak istiyorum bu yüzden Razer daha çok kendine çekiyor ama sadece us layout var bu yüzdende bir yandan SteelSeries almak istiyorum yani kararsız kaldım.

TKL olanını yok bu sitede ama Razer'ın tuş gecikmesi 0.9 ms, SteelSeries 5'in ise 24.5 ms olarak gösterilmiş. Eğer Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan Razer kullanmak biraz daha avantajlı olabilir senin için.

Başlıkta gördüğünüz iki klavye arasında kaldım. Razer olanı Amazon'dan, SteelSeries olanı vatandan alacağım ve ikisi de 4000 TL. Razer marka mouse kullandığım için ekosistem kurmak istiyorum bu yüzden Razer daha çok kendine çekiyor ama sadece us layout var bu yüzdende bir yandan SteelSeries almak istiyorum yani kararsız kaldım.
İkiside overpriced ama illa birisi bana kafama silah dayayıp aldirtsalardi Huntsman derdim

Son düzenleme:
TKL olanını yok bu sitede ama Razer'ın tuş gecikmesi 0.9 ms, SteelSeries 5'in ise 24.5 ms olarak gösterilmiş. Eğer Valorant, CS:GO gibi oyunlar oynuyorsan Razer kullanmak biraz daha avantajlı olabilir senin için.

Anladım dostum sağ ol tavsiye için.

İkisi de overpriced ama illa birisi bana kafama silah dayayıp aldirtsalardi Huntsman derdim.

Sence neden Huntsman peki?

Sence neden Huntsman peki?
Apex 5 hibrit mekanik olduğu için ömrü düşük ve bence mavi anahtar alınmaz, Huntsman optik switch olduğu için gecikme değeri mekanik switchlere göre daha düşük yani Apex 5'ten çok daha üstün demek yanlış olmaz.
1720831515824.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı