Razer Huntsman V3 Pro Mini vs Razer Huntsman v3X TKL

cerns

Hectopat
Merhaba. Bugün 7.450TL'ye Vatan Bilgisayar'dan Razer Huntsman V3 Pro Mini satın aldım ve daha sonrasında v3X TKL'nin daha ucuz olduğunu gördüm. Ancak aradaki fark tam olarak ne? Bu ucuzluğun sebebi nedir, bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Bugün 7.450TL'ye Vatan Bilgisayar'dan Razer Huntsman V3 Pro Mini satın aldım ve daha sonrasında v3X TKL'nin daha ucuz olduğunu gördüm. Ancak aradaki fark tam olarak ne be? Bu ucuzluğun sebebi nedir, bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu bütçeye bu klavye aşırı yanlış bir seçim olmuş hocam.

Logoya sağlam bir para vermişsiniz.

İade imkanı varsa edin direk hocam başka klavyeler bakın önerelim.

Merhaba. Bugün 7.450TL'ye Vatan Bilgisayar'dan Razer Huntsman V3 Pro Mini satın aldım ve daha sonrasında v3X TKL'nin daha ucuz olduğunu gördüm. Ancak aradaki fark tam olarak ne? Bu ucuzluğun sebebi nedir, bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam sorunuz cevabıda biri Pro biri düz model sanırım.

Ne önerirsiniz hocam

Hocam sorunuz cevabıda biri Pro biri düz model sanırım.
Peki aradaki fark nedir hocam pro ve düz modelde

Ne önerirsiniz hocam.

Peki aradaki fark nedir hocam Pro ve düz modelde.

ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) daha kalitelisini tanımam.

En üst düzey bir klavye Razer falan bunun yanında halt etsin.

Ne önerirsiniz hocam.

Peki aradaki fark nedir hocam Pro ve düz modelde.

Hocam aradaki farkı çok bilmiyorum Razer klavyeler hakkında bilgili değilim.

LUMINKEY Magger68 Plus Klavye (Manyetik Switch / HE) çok çıkmak istemezsiniz bu da bir seçenek ama Razer bu bütçede asla bir seçenek değil.

ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE) daha kalitelisini tanımam.

En üst düzey bir klavye Razer falan bunun yanında halt etsin.

Hocam aradaki farkı çok bilmiyorum Razer klavyeler hakkında bilgili değilim.

LUMINKEY Magger68 Plus Klavye (Manyetik Switch / HE) çok çıkmak istemezsiniz bu da bir seçenek ama Razer bu bütçede asla bir seçenek değil.
Hocam ben şuanda aktif olarak wraith w75 kullanmaktayım fakat kasa kalınlığı yüksek olduğu için bir türlü rahat edemiyorum ve tuş hissiyatıda beni tatmin etmiyor atk rs6 rahatlık açısından nasıldır ergonomik olarak razeri tercih etmemdeki bir sebepte buydu aslında

Hocam ben şu anda aktif olarak Wraith W75 kullanmaktayım fakat kasa kalınlığı yüksek olduğu için bir türlü rahat edemiyorum ve tuş hissiyatıda beni tatmin etmiyor ATK RS6 rahatlık açısından nasıldır ergonomik olarak Razer'i tercih etmemdeki bir sebepte buydu aslında.

Hocam kasası ergonomisi hakkında bir bilgim yok ama W75ten rahat olduğunu düşünyorum bence yarın direk Razer'i iade edin ve RS6 alın olmadı Wraith'in kendi bilek desteğini alırsınız ahşaptan yapılmış.

Ya da masamda yer var derseniz tufien klavye halısı alabilirsiniz onlar yükselti sağlarlar.

Hocam ben şu anda aktif olarak Wraith W75 kullanmaktayım fakat kasa kalınlığı yüksek olduğu için bir türlü rahat edemiyorum ve tuş hissiyatıda beni tatmin etmiyor ATK RS6 rahatlık açısından nasıldır ergonomik olarak Razer'i tercih etmemdeki bir sebepte buydu aslında.

Kalın kasa sevmiyorsan şu şekil düşük profil ürünlere bakabilirsin

Hocam kasası ergonomisi hakkında bir bilgim yok ama W75ten rahat olduğunu düşünyorum bence yarın direk Razer'i iade edin ve RS6 alın olmadı Wraith'in kendi bilek desteğini alırsınız ahşaptan yapılmış.

Ya da masamda yer var derseniz tufien klavye halısı alabilirsiniz onlar yükselti sağlarlar.
Hocam rs6 ve w75i kullandınız mı hangisi daha yüksekti hatırlıyor musunuz

Hocam RS6 kullanmadım ama şu an W75ten yazıyorum W75 çok da kötü değil size neyi kötü geldi ergonomi açısından.

Altındaki destekleri açıp denediniz mi bir de.
Denedim hocam kasa kalınlığı beni rahatsız eden şey tuşlara erişemiyorum çok fazla ve oyun esnasında yeterince hızlı gelmiyor bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı