Razer Huntsman vs Corsair K68 vs Corsair K70

Hangisi Daha İyi ?

• Oy verenlerin toplamı
    25

Decidueye

Decapat

Hangisi daha iyi ve neden? Corsair K68 ve K70 arasında sadece materyal farkı ve USB 2.0 giriş farkı mı var? Razer Huntsman Optical oyunlarda kullanılabilir mi? Devaplarınızı bekliyorum. Hepsinin fiyatı bayağı düştü bu fırsatı kaçırmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Strafe MX Red kullanıyorum çok memnunum. Mekanik klavyeden duyduğunuz geri bildirim sesi sizin için önemliyse internet üzerinden videoları izleyip karar verebilirsiniz. O seviyelerde malzeme kalitesi olarak çok fark olmayacaktır.

Razer Huntsman Opto klavyenin ilham kaynağı olanını kullanıyorum. Resmi site linkini de atıyorum. Teknoloji açıklamaları bile aynı:Bloody B870R (geçen yıl 325 TL'ye almıştım)
Türkçe Q
Bu da Sosyal'de açılan konu:
Ne hikmetse Razer Klavyesini piyasaya sürünce kayboldu. Hepsiburada kendisi satıcı olarak satmıştı.
N11'de de yok. Birisi A4Tech Razer'ın bazı ekipmanlarını üretiyor demişti. Bloody A4Tech'in oyuncu markasıydı zaten.
Bu da Razer'ın linki:

Son düzenleme:
Bütçede yükseltme yapamıyorsanız K68 RGB satın alınabilir. Cherry MX Red kendini kanıtlamış oyun için en ideal mekanik anahtar. IP32, medya tuşu ve bilek desteği gibi artıları da var. iCUE yazılımı Razer'ın yazılımına göre çok daha sorunsuz ve stabil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı