Razer ISKUR V2 stoğa gelir mi?

Bütçe
30000
Sağ tarafta içerisindeki destek içe dışa hareket ediyor sol taraftaki ise yukarı aşağı olarak ayarlıyorsun oturma pozisyonuna göre değiştirince güzel oluyor.

Teşekkürler bende en kısa zamanda koltuğu alacağım dönüşünüz için teşekkürler.
Bir mağazaya gidip farklı bir oyuncu koltuğu denedim (daha önce oyuncu koltuğu kullanmadım) güzeldi ama sırt kısmı biraz dar gibiydi Razer İŞKUR V2 sırt kısımları aynı boyutta gibiydi, sizde durum nasıl?
180 boyunda 95 kiloyum sırt kıvrımı kollarıma değer mi merak ediyorum, deneme fırsatım yok en iyi siz tarif edebilirsiniz :D yorumunuzu bekliyorum.

180 93 kiloyum bende kola değme muhabbetini anlamadım kol önde kalıyor yani ben hiç öyle bir şey hissetmedim sen diyene kadar da hiç öyle bir şey düşünmemiştim :D kolu özellikle geri çekip değdirmediğim sürece değmiyor.

180 93 kiloyum bende kola değme muhabbetini anlamadım kol önde kalıyor yani ben hiç öyle bir şey hissetmedim sen diyene kadar da hiç öyle bir şey düşünmemiştim :D kolu özellikle geri çekip değdirmediğim sürece değmiyor.

Mağazada denerken kollarımı geriye çok çektim galiba :D deneme masası rahat değildi, aklıma tek takılan şey sırt omuz kıs mıydı, telefon falan oynadım koltukta kollarım gerideydi galiba, daha önce oyuncu koltuğu kullanmadım onunda etkisi vardır :) yani omuz ya da sırt kısmındaki çıkıntı kollara değmiyor/rahatsızlık vermiyorsa direkt geçeceğim siparişi :D

Açınca iade edilmiyor, mağazada deneme ürünü yok o yüzden kullanıcıdan direk bilgi almak benim için çok önemli, cevapların için çok teşekkürler, sonuçta karpuz almıyoruz 😅

Peki omuz/sırt genişliği nasıl rahat ettiriyor mu biraz daha geniş olsa daha iyi olur mu? Aynı fiyata Corsair T.C.500 var o biraz daha büyük bir model.

İlk olarak telefon için oynarken olan kısımdan bahsedeyim kol ile oynarken veya bazı durumlarda sırtı değil de alt kısımdaki kilit mekanizması var alt kısmı da eğiliyor orayı açıyorum o şekilde çok güzel eğilerek yasalanarak oynayabiliyorsun sırt kısmıdan da genişlik dikiş yerlerinden 42 cm bana hiç rahatsız gelmedi o anlam rahat bir şekilde sırtımı hareket ettirebiliyorum diğer koltuk hakkında yorum yapamıyorum test etmedim :D ama benim bu modeli seçmemin sebebi arkasındaki adaptive sırt desteğiydi diğer modellerde bu kadar özelleştirebilir bir sırt desteği yok

1.jpg
2.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı