Bunların ikisi de Cynosa V2'de yaygın olarak görülen problemler zaten. Araştırmadan almışsınız muhtemelen.Cynosa v2 kullanıyorum şu an sorunlar:
-Alalı 6 ay oldu W tuşu silindi.
-Plastiği çok dandik ve hafif masada durmuyor.
500 liralık bir klavye için bayağı dandikmiş cynosa v2. Çok hafif bastırmaya bile klavye kavisli Samsung monitöre dönüyor.Bunların ikisi de Cynosa V2'de yaygın olarak görülen problemler zaten. Araştırmadan almışsınız muhtemelen.
Blackwidow Elite'de yaşadıklarınızı bilmiyorum. Razer'ın "Elite" adı altında çıkardığı ürünlerden pek hoşlanmıyorum şahsen. Muhtemelen kötüdür gerçekten.
Razer Deathadder v2 den yanayım ben tutuşum ve özellikleri yüzündenITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer klavye işini bilmiyorum ben genelde fakir klavyelerine baktığım için fakir klavyelerini biliyorum.Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Set yapacağınız için mouse lazım olursa diye attım.
Kanka kulaklıkta Blackshark v2 alacağım klavyeyi hala karar veremedim mouse ben kablolu sevdiğim için Razer Deathadder v2 almayı düşünüyorum(Razer Huntsman v2 Türkiye’de yok Blackwidow serisinden öneride bulunsanız Blackwidow v3 güzel gibi)Bütçen sınırsızsa;
Bakabilirsin.
- Razer Huntsman V2 Optical Red Gen2
- Razer Viper Ultimate / DeathAdder V2 Pro
- Razer BlackShark V2 / V2 Pro / Kraken V3 Pro Wireless
- Razer Seiren X
Hocam Huntsman Elite alırım muhtemelen ama Türkçe klavyesi yok sorun olur mu alışması 4-5 yıllık bir kullanıcıyımBlackwidow Elite aldım yaşadığım sorunlar:
-Köşelerden elektrik çarpıyordu
-Bazı tuşlardan yay sesi geliyordu
-Bilek desteği yamuk yumuktu ve mıknatıssız olduğu için sürekli hareket ediyordu bir de 1 ay olmadan kabarcıklar oluştu bilek yerinde
-Fotoğrafta ki gibi ışıklar farklı yanmaya başladı
Cynosa v2 kullanıyorum şuan sorunlar:
-Alalı 6 ay oldu W tuşu silindi
-Plastiği çok dandik ve hafif masada durmuyor
-Yazılımı bozuk otomatik başlamıyor
Razer klavyeler tam anlamıyla ÇÖPÜN ÇÖPÜ!
Ama dediğin gibi razer alacakmışsın huntsman elite en iyisidir
Tuşların yerinin hepsi aynı zaten Türkçe klavye ile, tek farkı küçük enter olur. Klavye de benim gibi profesyonel isen hepsinin yerini özel karakterler dahil biliyor olmalısın, bu da sorun yapmaz.Razer Deathadder v2 den yanayım ben tutuşum ve özellikleri yüzünden
Kanka kulaklıkta Blackshark v2 alacağım klavyeyi hala karar veremedim mouse ben kablolu sevdiğim için Razer Deathadder v2 almayı düşünüyorum(Razer Huntsman v2 Türkiye’de yok Blackwidow serisinden öneride bulunsanız Blackwidow v3 güzel gibi)
Hocam Huntsman Elite alırım muhtemelen ama Türkçe klavyesi yok sorun olur mu alışması 4-5 yıllık bir kullanıcıyım