Razer klavye önerisi

Bütçe
2500

Stoneber

Decapat
Daha fazla  
Razer set yapacağım, başka marka önermeyin lütfen. Bütçem neredeyse sınırsız bir de küçük falan değil tam boyut olmasını isterim Razer Blackwidow Elite ile Razer Blackwidow V3 arasında kaldım ama bildiğiniz aralarında iyi olan bir klavye varsa onu önerirseniz sevinirim. Mekanik olması önemli

Bütçen sınırsızsa;
  • Razer Huntsman V2 Optical Red Gen2
  • Razer Viper Ultimate / DeathAdder V2 Pro
  • Razer BlackShark V2 / V2 Pro / Kraken V3 Pro Wireless
  • Razer Seiren X
Bakabilirsin.

Blackwidow Elite aldım yaşadığım sorunlar:
-Köşelerden elektrik çarpıyordu
-Bazı tuşlardan yay sesi geliyordu
-Bilek desteği yamuk yumuktu ve mıknatıssız olduğu için sürekli hareket ediyordu bir de 1 ay olmadan kabarcıklar oluştu bilek yerinde
-Fotoğrafta ki gibi ışıklar farklı yanmaya başladı
Cynosa v2 kullanıyorum şuan sorunlar:
-Alalı 6 ay oldu W tuşu silindi
-Plastiği çok dandik ve hafif masada durmuyor
-Yazılımı bozuk otomatik başlamıyor
Razer klavyeler tam anlamıyla ÇÖPÜN ÇÖPÜ!
Ama dediğin gibi razer alacakmışsın huntsman elite en iyisidir 👍

Dosya Ekleri

• IMG_20210525_151212.jpg
    IMG_20210525_151212.jpg
    260,3 KB · Görüntüleme: 422
Cynosa v2 kullanıyorum şu an sorunlar:
-Alalı 6 ay oldu W tuşu silindi.
-Plastiği çok dandik ve hafif masada durmuyor.
Bunların ikisi de Cynosa V2'de yaygın olarak görülen problemler zaten. Araştırmadan almışsınız muhtemelen.
Blackwidow Elite'de yaşadıklarınızı bilmiyorum. Razer'ın "Elite" adı altında çıkardığı ürünlerden pek hoşlanmıyorum şahsen. Muhtemelen kötüdür gerçekten.

Bunların ikisi de Cynosa V2'de yaygın olarak görülen problemler zaten. Araştırmadan almışsınız muhtemelen.
Blackwidow Elite'de yaşadıklarınızı bilmiyorum. Razer'ın "Elite" adı altında çıkardığı ürünlerden pek hoşlanmıyorum şahsen. Muhtemelen kötüdür gerçekten.
500 liralık bir klavye için bayağı dandikmiş cynosa v2. Çok hafif bastırmaya bile klavye kavisli Samsung monitöre dönüyor.

Razer klavye işini bilmiyorum ben genelde fakir klavyelerine baktığım için fakir klavyelerini biliyorum.
Set yapacağınız için mouse lazım olursa diye attım.

Razer klavye işini bilmiyorum ben genelde fakir klavyelerine baktığım için fakir klavyelerini biliyorum.
Set yapacağınız için mouse lazım olursa diye attım.
Razer Deathadder v2 den yanayım ben tutuşum ve özellikleri yüzünden
Bütçen sınırsızsa;
  • Razer Huntsman V2 Optical Red Gen2
  • Razer Viper Ultimate / DeathAdder V2 Pro
  • Razer BlackShark V2 / V2 Pro / Kraken V3 Pro Wireless
  • Razer Seiren X
Bakabilirsin.
Kanka kulaklıkta Blackshark v2 alacağım klavyeyi hala karar veremedim mouse ben kablolu sevdiğim için Razer Deathadder v2 almayı düşünüyorum(Razer Huntsman v2 Türkiye’de yok Blackwidow serisinden öneride bulunsanız Blackwidow v3 güzel gibi)
Blackwidow Elite aldım yaşadığım sorunlar:
-Köşelerden elektrik çarpıyordu
-Bazı tuşlardan yay sesi geliyordu
-Bilek desteği yamuk yumuktu ve mıknatıssız olduğu için sürekli hareket ediyordu bir de 1 ay olmadan kabarcıklar oluştu bilek yerinde
-Fotoğrafta ki gibi ışıklar farklı yanmaya başladı
Cynosa v2 kullanıyorum şuan sorunlar:
-Alalı 6 ay oldu W tuşu silindi
-Plastiği çok dandik ve hafif masada durmuyor
-Yazılımı bozuk otomatik başlamıyor
Razer klavyeler tam anlamıyla ÇÖPÜN ÇÖPÜ!
Ama dediğin gibi razer alacakmışsın huntsman elite en iyisidir 👍
Hocam Huntsman Elite alırım muhtemelen ama Türkçe klavyesi yok sorun olur mu alışması 4-5 yıllık bir kullanıcıyım

Son düzenleme:
Alınacaksa Razer'ın optik anahtarlı klavye ve fareleri alınmalı. Mekanik klavyelerin yüksek debounce delay, zamanla oluşabilen çift tıklama sorunu gibi dezavantajları yok.
Kulaklıkta ise kablolu Razer Blackshark V2 yerine kablosuz olan Razer Blackshark V2 Pro'yu öneririm. Teknik veriler kablolu olanıyla aynı görünsede kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla Blackshark V2 Pro daha kaliteli ve sorunsuz.
Kullandığım Razer ekipman incelemelerim:

Son düzenleme:
Razer Deathadder v2 den yanayım ben tutuşum ve özellikleri yüzünden

Kanka kulaklıkta Blackshark v2 alacağım klavyeyi hala karar veremedim mouse ben kablolu sevdiğim için Razer Deathadder v2 almayı düşünüyorum(Razer Huntsman v2 Türkiye’de yok Blackwidow serisinden öneride bulunsanız Blackwidow v3 güzel gibi)

Hocam Huntsman Elite alırım muhtemelen ama Türkçe klavyesi yok sorun olur mu alışması 4-5 yıllık bir kullanıcıyım
Tuşların yerinin hepsi aynı zaten Türkçe klavye ile, tek farkı küçük enter olur. Klavye de benim gibi profesyonel isen hepsinin yerini özel karakterler dahil biliyor olmalısın, bu da sorun yapmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı