Razer klavye önerisi

Bütçe sorunu yok hocam çok şükür. Vatan'dan taksitle alacağım. Hani derseniz bunu mutlaka al bütün oyun deneyimini değiştirecek hayatın bambaşka olacak derseniz 9, 10k'lık ürünleri de düşünebilirim ama dediğim gibi çoğunlukla AAA oyunlar oynuyorum. Onların da bir kısmını gamepad ile oynuyorum. Online rekabetçi olarak oynadığım tek oyun Valorant. Onu bile arkadaşlarla muhabbetine giriyoruz yani. O yüzden klavye bana ne katabilir diyerekten F/P ürünleri düşünüyorum açıkçası. Razer isteme sebebim de dediğim gibi ekosistem yapmak istiyorum. Bütün ayarlarımı Synapse'den yapmak için.
Vatan'da doğru duzgun klavyeler yok, Razer almak da gereksiz, G75 Pro yeter de artar.

En uygun Razer mekanik klavye Black Widow V3 var. 7 aydır kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, ben de Razer ekosistemi için yaptım gayet de memnunum. Ekosistem olsun içimde kalmasın diyorsan al geç hayata bir kere geliyoruz hevesin varsa yap. CS2 ve AAA hikayeli oyunlar oynuyorum bu klavyeyle.
Hocam Black Widow V3'te tüm klavyenin ışığını tek renk yapabiliyor muyum? Synapse üzerinden

Hocalarım, Razer Blackwidow V3'e yakınım ama birde bunun V4'ü varmış. Aralarında ki fark ne? Fiyat farkına değer mi? Ciddi bir fark var. Farklı özellikleri neler?

Son düzenleme:
Hocam Black Widow V3'te tüm klavyenin ışığını tek renk yapabiliyor muyum? Synapse üzerinden

Hocalarım, Razer Blackwidow V3'e yakınım ama birde bunun V4'ü varmış. Aralarında ki fark ne? Fiyat farkına değer mi? Ciddi bir fark var. Farklı özellikleri neler?
Hocam ışık dediğin 1dk bile almayan bir iş neden bu kadar dert ettin ki?

Hocam Black Widow v3'te tüm klavyenin ışığını tek renk yapabiliyor muyum? Synapse üzerinden.

Hocalarım, Razer Blackwidow v3'e yakınım ama bir de bunun v4'ü varmış. Aralarında ki fark ne? Fiyat farkına değer mi? Ciddi bir fark var. Farklı özellikleri neler?

Tek renk yapılıyor. V4 için bir bilgim yok tabii daha dolu bir klavyedir orası ayrı, Razer olsun diyorsan ve bütçen fazlaysa yüksek segment klavyelere de bakabilirsin ama bir klavyeye 5-10k arasında para vermek hiç mantıklı olmaz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı