Razer klavye tuşlara çift basıyor

pewzx

Femtopat
Daha fazla  
Razer Blackwidow V3 tenkeyless modeli kullanıyorum. 3 aylık cihaz 2-3 gündür bu sorunla karşı karşıyayım. Sizce ne yapmalıyım? Yaşayıp çözüme ulaşanınız varsa yardımcı olabilir misiniz? İyi Sosyaller.
Genellikle "A" tuşunda yaşıyorum bu sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Blackwidow V3 tenkeyless modeli kullanıyorum. 3 aylık cihaz 2-3 gündür bu sorunla karşı karşıyayım. Sizce ne yapmalıyım? Yaşayıp çözüme ulaşanınız varsa yardımcı olabilir misiniz? İyi Sosyaller.
A tuşunu çıkarıp, içine ejderha gibi üfür. Sonra geri tak. Canavar gibi olur.

Daha çok switch kaynaklı sorun gibi geldi bana. Ya switch bozulmuştur yada içine kir kaçmıştır. Kir kaçtıysa temizlersin de bir şekilde bozulduysa değiştirmek lazım onu da hot swap olmadığı için garantiye yolla daha iyi, lehim yapılması gerek çünkü. Öncelikle temizlemeyi dene tabi, olmazsa bozulmuştur muhtemelen.

Dosya Ekleri

• 1747315145535.png
    1747315145535.png
    20 KB · Görüntüleme: 20
Daha çok switch kaynaklı sorun gibi geldi bana. Ya switch bozulmuştur ya da içine kir kaçmıştır. Kir kaçtıysa temizlersin de bir şekilde bozulduysa değiştirmek lazım onu da hot swap olmadığı için garantiye yolla daha iyi, lehim yapılması gerek çünkü. Öncelikle temizlemeyi dene tabii, olmazsa bozulmuştur muhtemelen.

Ayarların bu attığın ssteki gibi mi yapaayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı