Razer klavyelerin ışıkları işlemci kullanıyor

2 gün önce yeni klavye aldım. Razer Ornata v3X ile Game Booster G918 arasında kalmıştım. (biliyorum ikisi arasında 600 liraya yakın fark var) Razer'de kronik sorunlar olduğunu belirttikleri için Game Booster aldım. İyi ki de almışım hayatımda klavye kullanmamışım detirten cinsten.

Cynosa serisi giriş seviyesi bir cihaz olduğu için içinde dahili donanım olmayabilir. Bu yüzden bilgisayardan destek alıyor olabilir. Emin değilim ama yüksek ihtimal böyledir.

Tüm elektronik cihazlarda bir mikro işlemci bulunur. Bunun istisnası yoktur.

Tüm elektronik cihazlarda bir mikro işlemci bulunur. Bunun istisnası yoktur.
İçini açmadan bilemezsiniz onun işlemci mi yoksa sadece basit işleri yapacak bir donanım olduğunu. Hadi diyelim gerçekten var. Demek ki kendi başına yetecek kadar güçlü bir işlemci değil ki bilgisayardan ve bilgisayarın işlemcisinden destek alıyor. Giriş seviyesi bir klavye olduğu için çok yüksek ihtimal bu. Ayrıca konuyu bir kaç yerde araştırdım. Reddite Cynosa klavye kullananların çoğu Razer Synapse 3'ün yüksek CPU kullanımı yüzünden şikayetçi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Razer Synapse 3 kullanıyorsanız CPU kullanımlarına dikkat edin. Işıklar ve bilgisayar kasmaya başladığında Synapse'ı kapatmayı deneyin bakalım nolacak.

Son düzenleme:
Bende asus rog strix scope rx kullaniyorum. Islemci kullanimi yukseldigi zaman klavyenin isiklari donuyor yada atlama yapiyor. Bunun urun ile bir alakasi yok. Tamamen islemci ile alakali birsey. Kullanim orani %90 lari gectiginde boyle seyler olmasi dogal.

Hocam ürününüzün giriş seviyesi olmasıyla alakası yok aynı sorunu Blackwidow V3 ile yaşıyorum ki giriş seviyesi bir mekanik klavye değildir. Bunun sebebi Synapse uygulamasının VASAT olmasıdır. Gerçekten berbat bir yazılım nefret ediyorum. Chroma profilleri gerçekten çok hoş, klavyenin kendi ışıklandırma ayarları hoşuma gitmediğinden chroma profillerini tercih ediyorum bunun için de Synapse gerekiyor ama hem gereğinden fazla CPU tüketen ve RAM tüketen bir uygulama. İşlemcim aşırı güçlü değil i5 7500 kullanıyorum ve bilgisayarım kastığı zaman klavyemin ışıkları da kasmaya başlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…