Razer Kraken 2019 oyun sesini Discord'a veriyor

Makaleler
1
Razer Kraken 2019 kullanıyorum. Özellikle CS:GO gibi silah sesli oyunları oynarken arkadaşlarım bana oyunun sesini neredeyse oyunu kendileri oynarmış gibi duyduklarını söylüyorlar. Driverları ve Discord'u silip yükledim işe yaramadı. Discord'da hassasiyet -50'ye ayarlı ve hem Windows'da hem de Discord'da ses seviyem %97 olarak ayarlı. Ne yapabilirim? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı kafandan çıkartıp masana koyduğunda oyunun sesi duyuluyor mu?

Evet duyuluyor hatta kulaklığın kablosu üzerinden mikrofonumu susturursam direkt tam ses veriyor.
Kulaklığın ses yalıtımından kaynaklanıyor muhtemelen. Dışa sesi veriyor, sesi de mikrofonunuz algılıyor. Kulaklığınızı yeni mi aldınız?

3 Ay oldu ve mikrofon susturuluyken daha da fazla oluyor.
Mikrofon kapalı iken daha fazla olmasının sebebi muhtemelen mikrofonun açık iken sesi bastırması. 3 aydır bu sorun devam ediyor mu? Yoksa yeni mi başladı?

Sorun kulaklıktan değildir büyük ihtimalle. Kulaklığın sesini kısın(oyunun veya windows sesini değil). Yine aynı ses geliyorsa başka sorun. Benim 50 liralık kulaklıkta bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…