Razer Kraken 7.1 Chroma Kulak Ağrıtır Mı?

Paister

Megapat
Razer Kraken 7.1 Chroma almayı düşünüyorum. Kulağımı uzun süreli kullanımlarda ağrıtma ihtimali var mıdır? Eğer var ise bana bu kulaklığa benzer ya da Razer ürünü bir kulaklık önerebilir misiniz?

Not: Logitech G230 kulaklığa sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer gayet kaliteli bir marka. Fakat tüm kulaklıklar ağrıtır. Uzun süreli kullanımlarda sadece acısı değişkenlik gösterir. Ama sanırım Razaer bu konuda daha iyi.

Ses açısından güzel lakin 9 saat cs atmak durumunda kaldığımda kulaklarım direk gidiyor bende yeni kulaklık arayisindayim bilgin olsun . Ayrıca en az 4 saat bilgisayarda bulunmuşsun gibi düşün

Kulaklığı aldım 6-7 saat kullandım pek bir sorununu görmedim sadece ilk aldığımda alışmam gerekti. Onun dışında güzel bir kulaklık, tek sıkıntısı kulaklık ağır ve kulakları kapatacak yer küçük. Kulağınız büyükse 1 saat geçmeden kulağınız ağrımaya başlar.

1 yıldır kullanıyorum. Benim kulaklarımdan çok kafamın üstünde duran bağ kısmı uzun süreli kullanımda ağrıtıyor. Ama ses kalitesi desen mikrofon desen muazzam. Bir kullanıcısı olarak öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı